Slunečné Pobřeží - Hotel Riu Helios ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Riu Helios ****

Poloha: 4* hotel se nachází v těsné blízkosti centra letoviska Slunečné pobřeží, díky své poloze nabízí hotel svým klientům mnoho nákupních i zábavních možností. Letiště Burgas je od hotelu vzdáleno cca 25 km.

Pláž: Hotel se nachází přímo u písečné pláže, která je dlouhá několik km a má velice pozvolný vstup do moře. Pláž je tedy vyhovující pro děti a neplavce. Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek. Klienti mohou využít i některých z nabízených vodních sportů (šlapadla, vodní lyže, atd.).

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu: Hotel je 6 – podlažní budova, která leží přímo na pláži. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby barem, hlavní restaurace s terasou, ala carte restaurace, venkovní bazény s dětskou oddělenou částí (lehátka a slunečníky k dispozici zdarma), bar u bazénu, dětské hřiště. Klienti mohou mimo jiné bezplatně využít posilovnu, volejbalové hřiště, šipky a stolní tenis. V hotelu je také animátorský team, který se stará o denní i večerní animace. Wifi internetové připojení je v prostoru recepce zdarma.

Vybavení pokoje: Ubytování je poskytováno v klasických dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (vana či sprcha, toaleta, fén), telefonem, lednicí, trezorem (za příplatek), wifi internetové připojení (za příplatek), klimatizace, TV, balkónem. Na vyžádání je možný apartmán (za poplatek).