Slunečné Pobřeží - Hotel Riva ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Riva ***

Poloha: Hotel Riva je vhodný pro ty, kteří hledají příjemný a pohodlný pobyt na krásném bulharském pobřeží Černého moře. Nachází se v letovisku Slunečné pobřeží, cca 150 m od písečné pláže a cca 800 m od aquaparku Action. Nedaleko mají hosté také rušné zábavné a obchodní centrum letoviska. Do blízkého městečka Nessebar jezdí pravidelně MHD a turistický vláček. Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdáleno od hotelu Riva cca 30 km.

Pláž: Veřejná písečná pláž, která je dlouhá několik kilometrů a má pozvolný vstup do moře se nachází ve vzdálenosti cca 150 m od hotelu. Díky pozvolnému vstupu do moře je pláž vhodná pro děti i neplavce. Na pláži jsou za poplatek k dispozici lehátka, slunečníky a bohatá nabídka vodních sportů.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE-snídaně a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, směnárnu, lobby bar, internetové Wi-Fi připojení je v lobby k dispozici zdarma, trezory (za poplatek), prádelnu (za poplatek), restauraci s terasou. V rozsáhlé zahradě se nachází bazén s brouzdalištěm pro děti, slunečníky a lehátka u bazénu k dispozici, bar u bazénu, venkovní dětský koutek, animační programy, vodní aerobic, gymnastika.

Vybavení pokojů: Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, toaleta, vysoušeč vlasů na recepci za poplatek), klimatizací, telefonem, SAT/TV, internetovým Wi-Fi připojením (za poplatek), miniledničkou a balkonem. Na vyžádání je možný pokoj, kde jsou možné dvě přistýlky pro děti (za poplatek).