Slunečné Pobřeží - Hotel Royal Palace Helena Park *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Royal Palace Helena Park *****

Poloha: Příjemný hotel Royal Palace Helena Park se nachází ve velmi oblíbeném letovisku Slunečné pobřeží, cca 150 m od krásné písečné pláže. Hotel je propojen krásnými zahradami s hotelem Royal Palace Helena Sands. U hotelového komplexu se nachází spoustu barů, restaurací, obchůdků apod. Mezinárodní letiště Burgas se nachází cca 30 km od hotelu

Pláž: Krásná písečná pláž se nachází cca 150 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici zdarma. Doporučujeme využít nabídku vodních sportů od místních poskytovatelů (za poplatek).

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE: snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Občerstvení během dne. Alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hotelovým hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), lobby bar, konferenční místnost, internetové Wi-Fi připojení zdarma, obchody, hlavní restaurace s terasou, tematická restaurace ,,Modrá Laguna“, venkovní bazén, dětský bazén se skluzavkami, slunečníky a lehátka u bazénu k dispozici zdarma, bar u bazénu, noční bar, mini club a dětské hřiště, vnitřní bazén a fi tness (v hotelu Helena Sands), vodní gymnastika, stolní tenis, plážový volejbal, šipky, denní a večerní program, tenisové kurty (za poplatek), mini golf (za poplatek), biliard (za poplatek), Spa centrum v hotelu Helena Sands – kosmetické studio, kadeřník, masáže, solárium, sauna, parní lázně (za poplatek) a vodní sporty na pláži od místních poskytovatelů (za poplatek).

Vybavení pokojů: Moderně zařízené standardní dvoulůžkové pokoje (pouze 2 osoby), dvoulůžkový pokoj (Garden) s možností jedné přistýlky (za příplatek) nebo pokoje typu Suite, kde jsou možné dvě přistýlky pro děti (za příplatek). Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), centrální klimatizací, telefonem, SAT / TV, trezorem, internetové Wi-Fi připojení zdarma, minibarem (za poplatek) a balkonem.