Slunečné pobřeží - Hotel Sirena ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Sirena ***

Odpočinek v jižní části Slunečného pobřeží mezi nedotčenými písečnými dunami, pouhých několik desítek metrů od moře – to je Hotel Sirena, který leží v harmonii s přírodním prostředním, v němž byl postaven. Dlouhé pláže s jemným bílým pískem, křišťálově čisté moře, mírné klima a kombinace nádherných panoramatických výhledů na moře a hory dozajista učiní Vaši dovolenou nezapomenutelnou. Historický Nesebar se nachází 2km od hotelu. Letiště v Burgasu je vzdáleno cca 35km

Pláž: Dlouhá, široká, písečná pláž, která lemuje celé Slunečné pobřeží je vzdálená necelých 100 metrů. Od hotelu je oddělena pouze písečnými dunami, mezi kterými vede dřevěný chodníček.

Vybavení: V hotelu Sirena se nachází 66 pokojů. V areálu najdete uklidňující zahrady, které přímo nabádají k odpočinku a relaxaci. Svůj čas také můžete trávit u bazénu, u kterého najdete lehátka a slunečníky (zdarma). Hotel dále také nabízí dětský bazén, dětský koutek. Posilovna, sauna, trezor na recepci, billiárd, možnost zapůjčení auta a Wi-Fi jsou za poplatek.

Sport a zábava: Slunečné pobřeží je velice živé letovisko, které nabízí všechny druhy zábavy, na které si jen dokážete během své dovolené vzpomenout. Na plážích také najdete široký výběr z vodních sportů.

Stravování: snídaně

Snídaně formou švédských stolů, které zahrnují čerstvé sezónní ovoce.

Ubytování: hotel ***

Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s balkonem. Součástí každého pokoje je také klimatizace, satelitní TV, telefon a minibar.