Slunečné Pobřeží - Hotel Sun City ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Sun City ***

Poloha: Hotel se nachází v klidné severozápadní části Slunečného pobřeží, cca 350 m od pláže a cca 800 m od centra letoviska. Hotel se skládá z několika samostatných budov uspořádaných v komplexu tvaru U, který vytváří atmosféru příjemného rekreačního místa s výhledem na bazén ze všech pokojů, samostatný dvůr, krásně upravenou zahradu a dětské hřiště. Nově vybudovaný aquapark je vzdálen asi 20 minut chůze. Mezinárodní letiště Burgas se nachází cca 35 km od hotelu.

Pláž: Hotel je situován cca 350 m od dlouhé písečné pláže. Pláž má pozvolný vstup do moře. Plážový servis – lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek. Možné využít bohaté nabídky vodních sportů – za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - Snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Během dne lehké občerstvení, rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje v čase a místech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel Sun City byl postaven v roce 2004, poslední rekonstrukce proběhla v roce 2017. V hotelu se nenachází výtah. Hosté mají k dispozici hotelovou recepci se směnárnou a s možností pronajmutí bezpečnostních schránek, půjčování automobilů a zdravotnické služby. Hotel má veškeré potřebné vybavení pro vaše pohodlí a dovoleno: Hlavní restaurace, bar na terase, bar u bazénu, internetový koutek – za poplatek, wifi internetové připojení ve společných prostorech hotelu zdarma. Ve venkovním areálu se nachází bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky k dispozici zdarma) a dětské hřiště.

Vybavení pokojů: Ubytování je standardně nabízeno ve dvoulůžkovém pokoji s možností jedné přistýlky pro dítě nebo dospělou osobu. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (sprchový kout, toaleta a vysoušeč vlasů k vyžádání na recepci), klimatizace, telefon, SAT/TV, Wi-Fi internetové připojení a balkon.