Slunečné Pobřeží - Hotel Trakia Plaza ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Trakia Plaza ****

Poloha: Hotel získává své klienty díky své poloze nedaleko dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, příjemnou atmosférou a kvalitou nabízených služeb. Populární hotel se nachází v centru letoviska Slunečné pobřeží. Historické město Nessebar je vzdáleno cca 6 km od hotelu. Centrum letoviska s nákupními možnostmi se nachází v těsné blízkosti hotelu cca 450 m, do centra se lze dostat příjemnou procházkou po místní vyhlášené promenádě. Letiště Burgas je vzdáleno od hotelu cca 35 km. Hotel je vhodný pro klienty všech věkových kategorií, především pro rodiny s dětmi. Hned vedle hotelu se nachází hotel Trakia, jehož klienti sdílí bazén s hotelem Trakia Plaza.

Pláž: Písečná pláž dlouhá několik kilometrů s pozvolným vstupem do moře je vzdálená od hotelu cca 220 m. Lehátka, slunečníky a široká nabídka vodních sportů je na pláži k dispozici za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel ve tvaru lodě byl postaven v roce 2003. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezory (za poplatek), směnárna, internetové Wi-Fi připojení v lobby (za poplatek), lobby bar, denní bar, hlavní restaurace, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, skluzavky, bar u bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, stolní tenis, šipky, šachy, hotelové obchody, masáže (za poplatek), vodní sporty a servis na pláži (za poplatek).

Vybavení pokojů: V hotelu je celkem 169 komfortně zařízených pokojů rozmístěných na 9 patrech. Klientům jsou k dispozici standardní dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek pro děti. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou nebo vanou, toaleta, vysoušeč vlasů), centrální klimatizací, telefonem, TV, miniledničkou a balkonem.