Slunečné Pobřeží - Hotel Victoria Palace ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Victoria Palace ****

Poloha: Moderní hotel Victoria Palaca, který byl postaven v roce 2003 a byl renovován v roce 2014 je situován v severní části střediska Slunečné pobřeží přímo u písečné pláže. Centrum střediska Slunečné pobřeží se nachází cca 1 km, je zde klientům k dispozici spoustu restaurací, barů, kaváren, obchodů a další zábavy. Historické městečko Nessebar je vzdálené cca 10 km a mezinárodní letiště v Burgasu cca 30 km.

Pláž: Krásná dlouhá písečná pláž leží přímo u hotelu a je přístupná přes pěší promenádu. Pláž má velmi pozvolný vstup do moře, proto je vhodná pro děti i neplavce. Slunečníky, lehátka a široká nabídka motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů jsou k dispozici za poplatek.

Stravování: all inclusive

Snídaně, polopenze nebo all inclusive dle zvolené varianty.
POLOPENZE: zahrnuje snídaně a večeře formou švédských stolů. U večeře si každý klient hradí nápoje extra.
ALL INCLUSIVE: zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel nabízí svým klientům vstupní halu s recepcí, směnárnu, internetové Wi-Fi připojení v lobby zdarma, lobby bar, půjčovna aut, hlavní restauraci s venkovní terasou, ala carte restaurace, Irish bar, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, animační program pro děti, animační program, vodní gymnastika, volejbal, aerobic, šipky, sauna (za poplatek), jacuzzi (za poplatek), SPA centrum, které nabízí širokou škálu procedur (zapoplatek), masáže (za poplatek), kosmetický salon (za poplatek), kadeřnictví (za poplatek) a vodní sporty na pláži (za poplatek).

Vybavení pokojů: Hostům hotelu Victoria Palace jsou k dispozici dvoulůžkové pokoje bez balkonu nebo standardní dvoulůžkové pokoje s balkonem a možností dvou přistýlek pro děti (za příplatek). Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, telefonem, SAT / TV, mini barem (na vyžádání / za poplatek), trezor (za poplatek), internetové Wi-Fi připojení (za poplatek). Na vyžádání je možné nabídnout pokoj s výhledem na moře (za příplatek).