Slunečné pobřeží - Hotel Iskar ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Iskar ***+

Bazénový komplex uprostřed rozlehlé zahrady. Pestrá nabídka sportovních aktivit pro celou rodinu.

Poloha: centrum cca 400 m. V okolí řada obchodů, barů a restaurací. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 350 m. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: hotel nabízí 155 pokojů, přijímací halu s recepcí a trezory k pronajmutí (cca 4 €/den), výtahy, restauraci a bar. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén se 4 tobogány, bar u bazénu a terasa na opalování. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: basketbal, boccia, stolní tenis, volejbal, aqua aerobic a víceúčelové sportovní hřiště. Sportovní animační program pro malé i velké. Za poplatek: biliár, minigolf a další aktivity v okolí.

Internet : internetový koutek za poplatek, WiFi v lobby zdarma, na pokojích za poplatek.

Wellness tip : za poplatek: masáže.

Pro děti : samostatný dětský bazén se skluzavkou, dětské hřiště, dětský animační program, miniklub (od 4 do 12 let), dětské židličky a dětské postýlky na vyžádání zdarma.

parkování: dle dostupnosti zdarma;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11.00 do 23.00 h. Snacky v baru u bazénu od 10.30 do 11.30 h. a od 15.00 do 17.00 h. Zákusky a zmrzlina od 15.00 do 17.00 h. v baru u bazénu.

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): cca 17 m2, se sat. TV, telefonem, chladničkou, klimatizací, fénem, sprchou, WC a balkonem. Dvoulůžkové pokoje (A2B): cca 23 m2, se stejným vybavením jako A2A. Studia (A2C/A3C): prostornější, 1 dvoulůžko a pohovka na spaní, vybavený kuchyňský kout, posezení, jinak se stejným vybavením jako A2A. Apartmány (A2D/A3D): obývací místnost a ložnice, jinak se stejným vybavením jako A2C. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.