Slunečné Pobřeží - Hotel Oleander ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Oleander ***

Popis : Hotel Oleander je moc pěkný a sympatický hotýlek s rodinnou atmosférou, který sice nemá svůj vlastní bazén, ale zato moc pěknou zahradu s mnoha různými stromy, květinami a dalšími rostlinami. Nachází se v centrální části Slunečného pobřeží, jen 150 m od pláže a v blízkosti nejatraktivnějších míst pro zábavu v letovisku a je proto ideální volbou pro vaši dovolenou. V okolí je mnoho restaurací, taveren, kaváren
a obchodů. Hned vedle hotelu je supermarket.

Poloha: Vzdálenosti Pláž: krásná, široká, písčitá pláž – 150 m. Klienti CK A-Z TOUR mají slevu 50% na minigolf a 20% slevu v restauraci hotelu a na tenisový kurt.

Vybavení: Vybavení pokojů: Všechny pokoje jsou velké, pohodlné, vybavené klimatizací (zdarma), kabelovou TV, telefonem, minibarem. Každý pokoj má vlastní balkon a koupelnu se sprch. koutem a fénem. Wi-Fi je k dispozici ve všech pokojích.

Stravování: snídaně

Stravování: snídaně formou švédských stolů, možnost dokoupení večeří nebo obědů.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu: recepce - otevřena 24 hodin denně, vlastní vnitřní i zahradní restauraci, malý dvůr, dětské hřiště, trezor na recepci. Ranní nebo odpolední kávu či jakýkoliv jiný nápoj si můžete vychutnat v lobby baru. Restaurace hotelu Oleander Hause nabízí široký výběr jídel bulharské a evropské kuchyně, včetně zdravých jídel a tradičních bulharských salátů (jídelní lístek je přeložen do 7 ja-zyků). Každý den čerstvě připravené polévky a jídla. Více než 20 druhů pizz, i špagety a lasagne. Velkým lákadlem jsou jehněčí a vepřové maso grilované přímo před vašima očima. Steaky, filety a špízy na grilu pohladí vaše chuťové smysly a ke každému jídlu si můžete dát vhodné, výborné víno známých bulharských vinařství. Pro fyzickou kondici nebo jen tak pro zábavu, si můžete zahrát tenis na jednom z kurtů, které patří hotelu. V krásném prostředí hotelové zahrady je umístěný minigolf postavený v souladu se všemi požadavky světové minigolfové federace, má 18 normovaných drah s různými překážkami, přirozeně upravené s mnoha rostlinami, květinami a stromy.