Pomorie - Pomorie Hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pomorie - Pomorie Hotel ***

3* hotel Pomorie se nachází v letovisku Slunečné pobřeží, které je jedním z nejpopulárnějších a zároveň největších bulharských letovisek na pobřeží Černého moře. Destinace nabízí mnoho možností vyžití - od ochutnávání místních specialit v restauracích a kavárnách, přes degustaci místních alkoholických i nealkoholických nápojů v barech, až po vlnění v rytmu populární hudby na místních diskotékách. Nelze nezmínit pláž se zlatým pískem a pozvolným vstupem do moře, táhnoucí se v délce přes 8 km po pobřeží, která získala ocenění Modré vlajky za výjimečnou čistotu. K večeru se lze procházet po promenádě za doprovodu různorodých vystoupení pouličních umělců. Navštívit lze také dva aquaparky.

Centrum letoviska leží 850 m od hotelu Pomorie. Hromadnou dopravou lze dojet do vedlejšího známého města Nessebar disponujícím historickými pamětihodnostmi, které se nachází cca 4 km od hotelu. Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno cca 30 km.

Pláž: Písečná pláž se nachází pouhých 50 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Sport a zábava: Sport: volejbal, stolní tenis, šipky, aerobic, kulečník, sportovní animační program.
Zábava: zábavní animační program

Nabídku sportů a zábavy, které jsou v rámci all inclusive, získáte po příjezdu do hotelu.

Pro děti: Pro děti je k dispozici dětská postýlka (na vyžádání za poplatek), dětské židličky v restauraci, dětská část venkovního bazénu, dětský animační program.

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Poznámka: Nehlídané parkoviště je hostům k dispozici za poplatek.
Domácí zvířata nejsou povolena.

Stravování: all inclusive

Hotel nabízí stravování formou all inclusive, které zahrnuje snídani, oběd a večeři v hlavní restauraci, lehké občerstvení během dne, místní nealkoholické a alkoholické nápoje.

Časový harmonogram programu all inclusive je následující:
• 07:30-10:00 - snídaně formou bufetu
• 10:30-12:00 - dopolední občerstvení - palačinky, koláče, ovoce a zmrzlina
• 12:30-14:30 - oběd formou bufetu
• 15:00-17:30 - odpolední občerstvení - palačinky, koláče, ovoce a zmrzlina
• 18:30-21:00 - večeře formou bufetu

Nápojový program all inclusive zahrnuje místní nealkoholické a alkoholické nápoje, čerpované pivo, rozlévané víno, lihoviny. Nápojový program je možné čerpat v lobby baru v rozmezí 11:00-23:00.

Po 23:00 jsou všechny nápoje i jídlo za poplatek.

Jednou týdně se pořádá tématický večer bulharské kuchyně.


Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel Pomorie prošel v roce 2019 rekonstrukcí, v rámci které byly jeho interiéry zmodernizovány, díky čemuž v současnosti poskytuje svým hostům dostatečný komfort. Hotel sestává z jedné 6 patrové hlavní budovy s třemi výtahy a dalších čtyř 4 patrových budov bez výtahů. Komplex čítá celkem 339 pohodlně zařízených pokojů.

V hotelu je k dispozici recepce, hlavní restaurace, lobby bar. Je možné využít služeb hotelové prádelny, směnárny, či kadeřnického salonu. V areálu se nachází venkovní bazén s oddělenou částí pro děti a barem, a obchody se suvenýry. Wi-fi připojení je ve společných prostorech hotelu k dispozici za poplatek.

Vybavení pokojů: V hotelu je možné se ubytovat ve 2 typech hotelových pokojů:

• Dvoulůžkové pokoje standard (rozloha cca 20 m2) - manželská postel nebo dvě samostatné postele + rozkládací křeslo
• Suity (rozloha cca 35 m2) - manželská postel nebo dvě samostatné postele + rozkládací pohovka; některé suity mají ložnici oddělenou od obývací části dveřmi, jiné jsou otevřené

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením, kabelovou televizí, telefonem, ledničkou, a mají balkon s posezením.