Slunečné pobřeží - smartline Meridian ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - smartline Meridian ****

Skvělý servis smartline hotelu. Hotel v blízkosti pláže.

Poloha: v blízkosti hotelu se nachází restaurace, bary a obchody. Centrum letoviska Slunečné pobřeží cca 800 m. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: písečná pláž cca 150 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 6 BGN/kus/den).

Vybavení: hotel byl v roce 2013 renovován a disponuje 268 pokoji na 11 podlažích s výtahy. Vstupní hala s recepcí a trezory k pronajmutí (cca 6 BGN/den), bar, 3 restaurace (dvě s panoramatickým výhledem), kavárna a malý obchod. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén, terasa na opalování a bar u bazénu (otevřen červen-srpen). Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky za poplatek.

Sport a zábava: Sport/aktivity : široké vyžití v letovisku Slunečné pobřeží. Za poplatek: malé fitness, biliár, vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : za poplatek: masáže, parní lázeň, solárium, sauna, kadeřník.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, miniklub, dětský animační program, dětské hřiště, dětská herna a dětské židličky v restauraci. Dětské postýlky na vyžádání a za poplatek cca 5 BGN/den.

parkování: parkoviště za poplatek cca 10 BGN/den;
domácí zvíře: do 3 kg, cca 5 BGN/den;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: polopenze

polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Pozdní snídaně do 11.00 h. Snacky a zmrzlina od 15.00 do 18.00 h. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11.00 do 23.00 h.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): cca 25 m2, s klimatizací, telefonem, sat. TV, minibarem, posezením, fénem, sprchou, WC a balkonem na stranu do krajiny. Rodinné pokoje (A2C): cca 27 m2, 1 pokoj, balkon bez určení výhledu, jinak se stejným vybavením jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (A2D/A3D/A4D): cca 27 m2, balkon bez určení výhledu, jinak se stejným vybavením jako A2A. Joker pokoje (A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.