Slunečné pobřeží - Sun City ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Sun City ***

EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Hotel v klidné části letoviska. Jen pár minut od písečné pláže.

Poloha: hotel leží v klidné oblasti letoviska Slunečné pobřeží. Restaurace, bary a obchody cca 100 m. Aquapark asi 10 minut chůze. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 350 m. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 6 BGN/kus/den).

Vybavení: komplex se skládá z 2 čtyřpodlažních budov a 1 třípodlažní budovy, kde se nachází 100 pokojů a 5 apartmánů. Hosté mohou využívat přijímací halu s recepcí a trezory k pronajmutí (cca 4 BGN/den), restauraci s terasou, bar na terase. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén s terasou na opalování a barem u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : široká nabídka zábavy v letovisku Slunečné pobřeží. Za poplatek: biliár (cca 5 BGN), stolní tenis (cca 2 BGN/hod.), vodní sporty na pláži.

Internet : internetový koutek za poplatek, WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : za poplatek: masáže.

Pro děti : samostatný dětský bazén, dětské hřiště, dětské židličky, dětská postýlka na vyžádání a za poplatek (cca 4 BGN/den).

místní kategorie: 3,
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: polopenze

polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Od 15.00 do 17.00 h. snacky, zmrzlina, káva, čaj a koláče. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 21.00 h. v baru u bazénu a od 17.00 do 24.00 h. v baru na terase.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): s klimatizací, sat. TV, telefonem, malou chladničkou, sprchou, WC a balkonem nebo terasou. Apartmány (A4D): prostorné, cca 60 m2, obývací ložnice a ložnice, kuchyňský kout (dřez, konvice, nádobí, bez sporáku a trouby), balkon, jinak stejné vybavení jako A2A. Joker pokoje (A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.