Slunečné pobřeží - Kuban Resort & Aquapark ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Kuban Resort & Aquapark ***+

Oblíbený hotel v samém centru letoviska. Vstup do aquaparku zdarma. Vyžití pro celou rodinu.

Poloha: hotel se nachází v živém centru letoviska Slunečné pobřeží s mnoha bary, restauracemi a obchody v bezprostřední blízkosti. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 150 m. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: hotel nabízí ubytování ve 254 pokojích v hlavní budově s 20 patry. Superior pokoje jsou umístěny ve vedlejší nové budově. Výtahy v každé budově. K dispozici vstupní hala s recepcí a trezory k pronajmutí (cca 6 BGN/den), lobby bar, restaurace, a-la-carte restaurace, bar a kiosek/obchod se suvenýry. Ve venkovním areálu 4 sladkovodní bazény s terasou na opalování a barem u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Vstup do hotelového aquaparku zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: vstup do hotelového aquaparku. Denní, večerní a sportovní animace. Za poplatek: kasino, půjčovna kol (cca 6 BGN/hod.), tenis (cca 200 m od hotelu), bowling (cca 300 m od hotelu), hřiště na volejbal v blízkém okolí hotelu a vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi ve veřejných prostorách hotelu zdarma.

Wellness tip : za poplatek: parní lázeň, sauna.

Pro děti : samostatný dětský bazén, skluzavky a tobogány, dětský animační program, dětské hřiště, dětské židličky v restauraci. Dětská postýlka na vyžádání a za poplatek cca 6 BGN/den.

služby delegáta - prostřednictvím connected service; místní kategorie: 3;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: polopenze

polopenze (pouze pro pokoje typu B) nebo all inclusive (pouze pro pokoje typu A). Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 23.00 h. Snacky od 10.30 do 17.00 h. Čajové pečivo a zmrzlina od 15.00 do 17.00 h.

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje (B2A/B3A): s klimatizací, posezením, chladničkou, telefonem (za poplatek), sat. TV, vanou, WC a balkonem s bočním výhledem na moře. Jednolůžkové pokoje (B1A): stejné vybavení jako B2A. Jednolůžkové pokoje (A1A): stejné vybavení jako B2A. Dvoulůžkové pokoje (A2A/A3A): stejné vybavení jako B2A. Dvoulůžkové superior pokoje (A2B/A3B): ve vedlejší budově, prostornější pokoj, balkon bez určení výhledu, jinak stejné vybavení jako B2A. Junior suite (A2C/A3C): kombinace obývací ložnice a ložnice, spojené dveřmi, jinak se stejným vybavením jako B2A. Joker pokoje (A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.