Slunečné pobřeží - Burgas Beach ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Burgas Beach ****

Hotel oblíbený u rodin s dětmi. Pěkný bazénový komplex, tobogán i skluzavka. Přímo na dlouhé a široké pláži.

Poloha: centrum letoviska Slunečné pobřeží je vzdáleno cca 1 km. V blízkosti hotelu řada restaurací, barů a obchodů. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: přímo na dlouhé a široké písečné pláži s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: částečně zrenovovaný hotel disponuje 252 pokoji na 19 podlažích s výtahy. Vstupní hala s posezením a recepcí s trezory k pronajmutí, restaurace a bary. Ve venkovním areálu naleznete sladkovodní bazén s tobogánem a skluzavkou a relaxační zónu. Bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : aerobic, šipky, stolní tenis. Bohatý denní a večerní animační program. Za poplatek: biliár, různé vodní sporty na pláži.

Internet : internetový koutek za poplatek, WiFi v lobby zdarma.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, tobogán a skluzavka, miniklub (od 3 do 16 let), dětské hřiště, dětská diskotéka, dětské židličky. Dětské postýlky za poplatek.

místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: polopenze

polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. K večeři sklenička vína a pro děti džus nebo voda. Při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Pozdní snídaně do 11.30 h. Snacky v baru u bazénu od 11.00 do 15.00 h. Koláče a zmrzlina od 15.00 do 18.00 h. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, čaj a káva od 10.00 do 24.00 h.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B): klimatizací, telefonem, satelitní TV, chladničkou, trezorem, fénem, sprchou, WC a balkonem. Dvoulůžkové pokoje (A1C/A2C/A3C): balkon s výhledem na moře, jinak se stejným vybavením jako A2B. Rodinné pokoje (A2D/A3D/A4D): 2 pokoje s propojovacími dveřmi, balkon s bočním výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2B.