Slunečné pobřeží - IBEROSTAR Sunny Beach Resort ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - IBEROSTAR Sunny Beach Resort ****

Moderní resort pro náročné klienty. Bohatý animační program pro celou rodinu. 4 bazénky a tobogán pro malé návštěvníky.

Poloha: krásný resort pro náročné klienty v samém centru letoviska Slunečné pobřeží. Řada restaurací, barů a obchodů v bezprostřední blízkosti hotelu. Letiště Burgas cca 30 km.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 100 m. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: hotel nabízí ubytování v 630 pokojích na 8 patrech s výtahy. K dispozici přijímací hala s recepcí a trezorem k pronajmutí, hlavní restaurace s kuchařskou show, bary, obchody. Ve venkovním areálu 2 sladkovodní bazény s terasou na opalování a barem u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky na kauci (cca 15 €/pobyt).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobic, boccia, fitness, minigolf, stolní tenis a volejbal. Denní a večerní animační program. Za poplatek: biliár.

Internet : internetový koutek za poplatek, WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén. Za poplatek: SPA centrum, masáže, sauna, solárium a kadeřník.

Pro děti : dva dětské bazény se skluzavkami, 4 malé bazénky, dětské hřiště, miniklub, dětské židličky v restauraci a dětské postýlky (na vyžádání zdarma).

služby delegáta - prostřednictvím connected service; domácí zvíře: ne (povoleni pouze vodící psi pro nevidomé);
místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 h. Pozdní snídaně do 11.00 h. Hamburgery, pizza a hot dogy od 12.00 do 16.00 h. ve snack baru. Káva a zákusky v lobby baru od 16.00 do 17.00 h.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (B1A/B2A/B3A): klimatizace, minibar (za poplatek), sat. TV, telefonem, fénem, vanou, WC a balkonem. Dvoulůžkové pokoje (B2B/B3B): balkon na stranu k moři, jinak stejné vybavení jako B2A. Junior suite (B2C): prostornější, s rozkládací pohovkou oddělenou příčkou, jinak stejné vybavení jako B2A. Rodinné pokoje (B2D/B3D): velký pokoj s manželskou postelí a 2 samostatnými lůžky a posezením, jinak stejné vybavení jako B2A. Rodinné pokoje (B2E/B3E): balkon na stranu k moři, jinak stejné vybavení jako B2D. Dvoulůžkové pokoje superior (B2F/B3F): lepší umístění, s trezorem, jinak se stejným vybavením jako B2A. Junior suite superior (B2G/B3G): lepší umístění, s trezorem, jinak se stejným vybavením jako B2A. Joker pokoje (B2S/B3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.