Vermona - bus 12

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vermona - bus 12

Příjemný rodinný hotel s malým bazénem v rezidenční čtvrti pouhých 150 m od severní pláže a 300 m od centra letoviska v severní části. Jižní pláž asi 500m. Obě dvě pláže jsou písečné s pozvolným vstupem do moře. Vzhledem k výhodné poloze hotelu nedaleko centra města mají hoteloví hosté širokou škálu možností nákupů v přilehlých obchodech a stáncích s nejrůznějším občerstvením. Velké množství restaurací s dostupnými cenami nabízí bohatý výběr specialit místní kuchyně.

Stravování: vlastní

vlastní, nebo za příplatek v restauraci hotelu Penelope cca 50 metrů snídaně (formou švédských stolů), polopenze (snídaně + večeře servírované o 3 chodech - salát, hlavní jídlo - výběr ze 4-5 menu (jedno vegetariánské a jedno ryba), dezert a sklenice vody, další nápoje za poplatek) nebo plná penze (polopenze + obědy - hlavní jídlo, chléb a sklenice vody)

Doprava: autokarem

Nástupní a svozová místa zdarma Praha, Jihlava, Brno, Opava, Havířov, Ostrava, Frýdek Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Břeclav, Bratislava, Chomutov, Most, Teplice, Ústí nad Labem, Kolín, Hradec Králové, Pardubice, Chrudim, Havlíčkův Brod

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastním soc. Zařízením, Wi-Fi, rychlovarnou konvicí, ledničkou, TV, klimatizací a balkónem. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 12 let v době pobytu nesmí dovršit 12 let.