Harrachov - Hotel Fit Fun ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Harrachov - Hotel Fit Fun ***

Výborná volba pro sportovní nadšence. Hotel je vhodný též pro rodiny s dětmi.

Poloha: klidná, na okraji obce Rýžoviště, centrum cca 2 km.

Vybavení: 157 pokojů, vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, bowling bar, zimní zahrada, výtah (pouze v hlavní budově), úschovna jízdních kol.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis, plážový volejbal. Za poplatek: posilovna, biliár, 2 dráhy na bowling, šipky, kuželky, půjčovna kol.

Internet : WiFi ve společných prostorách zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (8 x 6 m) zdarma 7.00-10.00 a 14.00-22.00 h. Za poplatek: sauna, vířivka, solárium, masáže.

Pro děti : dětská herna, dětský bazének. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : hosté 50+ pobyt pro 1 psa zdarma, při pobytu od 3 nocí 1x káva se zákuskem zdarma. Happy hours (11.30-14.00 hodin) 20% sleva na lokální nápoje v hotelové restauraci. Sleva na wellness procedury. 20 % sleva na bowling.

parkování: parkoviště cca 60 Kč/den;
domácí zvíře: cca 220 Kč/noc;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Večeře formou bufetových stolů nebo menu o 3 chodech (0,3 l sody zdarma).

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2A): v hlavní nebo vedlejší budově, pokoje jsou vybaveny sat. TV, trezorem (za poplatek), sprchou a WC. Rodinné pokoje (A4A): v hlavní budově, mezonet se strmými schody (nevhodné pro malé děti). Stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A4C/A5C): v hlavní budově, dvoulůžkový pokoj a 1 další pokoj. Stejné vybavení jako A2A. Jednolůžkové pokoje (A1A): v hlavní nebo vedlejší budově, stejné vybavení jako A2A. Joker pokoje (A4S): výběr polohy a vybavení pokoje přenecháte hoteliérovi. Joker rodinné pokoje (A2S): ve vedlejší budově, výběr polohy a vybavení pokoje přenecháte hoteliérovi