Harrachov - Parkhotel Harrachov ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Harrachov - Parkhotel Harrachov ***

Hotel má 50 pokojů. K vybavení patří hotelový sejf, přístup k internetu, WiFi, restaurace, bar a dětská herna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště.

Vybavení: Hotel má 50 pokojů. K vybavení patří hotelový sejf, přístup k internetu, WiFi, restaurace, bar a dětská herna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště.

Sport a zábava: Hostům se nabízí výběr volnočasových aktivit. Mezi zpoplatněné aktivity patří stolní tenis, kulečník, sauna a masáže.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako Visa a MasterCard.

Stravování: polopenze

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Připravit je možné také speciální jídla, například vegetariánská jídla. Z nápojů se rozlévají nealkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ***

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Většina pokojů má balkón. V ubytovacích jednotkách se nachází oddělené ložnice nebo dvoulůžková postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K vybavení pokojů patří televize a WiFi. V ubytovacích jednotkách se nalézá koupelna se sprchovým koutem.