Karlovy Vary - Lázeňské domy Mánes, Ochutnávka lázní na 2 noci v týdnu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Karlovy Vary - Lázeňské domy Mánes, Ochutnávka lázní na 2 noci v týdnu

Vlastní Balneoprovoz s širokou nabídkou léčebných procedur.
Klidné místo u lesa.
V dosahu lázeňského dění.
NEMO tour TIP.


Ochutnávka lázní, 3 dny/2 noci, pobyty s polopenzí a procedurou/den, od PONDĚLÍ do PÁTKU.

Lázeňské domy Mánes se nacházejí v poklidné části lázeňské zóny u lesa, cca 10 minut chůze od centra města a kolonády. Jde o komplex 3 lázeňských budov Mánes I.***, Mánes II.**+ a Čapek***+, které jsou vzájemně propojeny. K dispozici je vlastní parkoviště (za poplatek), výtah ve všech budovách, restaurace, kavárna s letní terasou. Lázeňská péče je poskytována ve vlastním BALNEOPROVOZU s využitím pitné kúry karlovarskými minerálními prameny: koupele, vodoléčba, masáže, sauna, slatinné obklady, léčebný tělocvik, elektroléčba, fitness a kosmetika.

Největší a nejvýznamnější české lázně Karlovy Vary leží na soutoku řeky Ohře a říčky Teplé v průměrné nadmořské výšce 450 m. Karlovy Vary za svůj věhlas vděčí dvanácti minerálním pramenům s vodou různého chemického složení a teploty (42 - 72°C), z nichž nejsilnější Vřídlo tryská do výše 10 - 15 m z hloubky 2000 - 3000 m....další informace v rubrice "Popis destinace".

Stravování: polopenze

Snídaně formou bufetového stolu, večeře výběr z několika jídel.

Ubytování: hotel ***

STANDARD kategorie (Mánes II.), 2- lůžkový menší pokoj, koupelna s vanou a WC, TV+SAT, telefon a malá lednice, balkon kromě 4.patra, výtah do 3.patra.
SUPERIOR kategorie (Mánes I.), standardně zařízený 2- lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV+SAT, telefon, rádio, minibar, hotelová kosmetika, fén a trezor (nebo uzamykatelná zásuvka), balkon a výtah. K dispozici je župan.
SUPERIOR PLUS (Čapek), komfortně vybavený 2- lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV+SAT, telefon, rádio, minibar, hotelová kosmetika, fén, trezor, pantofle a výtah. Balkon jen na některých pokojích. K dispozici je župan. Ceny na dotaz.