Mariánské lázně - Hotel Svoboda, Rekreační pobyt 3 noci

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mariánské lázně - Hotel Svoboda, Rekreační pobyt 3 noci

Nové léčebné oddělení Palladio Spa Centrum - vše pod jednou střechou, lázeňský resort s hotely Svoboda, Margareta a Palladio propojené spojovací chodbou.
Procedury z přírodních léčivých zdrojů, Josefův minerální pramen. Skvělá poloha hotelu, blízko kolonády a Zpívající fontány.

Rekreační pobyt - pobyt 4 dny/3 noci, nástupy lze objednávat i jinak, libovolně během celého týdne. Snídaně a vstup do bazénu v hotelech Pacifik, Hvězda, Butterfly a hotelu Vltava.

Karta výhod – Marienbad Kur and SpaCard slevy na služby a do obchodů. Např. volný vstup do rehabilitačních bazénů v hotelech Pacifik, Hvězda, Butterfly, Vltava. Mezi další výhody patří např. volné vstupy na různé lékařské přednášky, hotelové kulturní a animační programy, zdarma různé propagační materiály společnosti, 10% slevy na proceduru (Kryosauna), 10% sleva na vstup do městského muzea atd.

Lázeňský resort Svoboda leží v klidném prostředí lesoparku, nedaleko kolonády se Zpívající fontánou. V sousedství se nachází pavilon Lesního pramene s promenádou. Celý resort prošel výraznou rekonstrukcí, došlo k propojení Svobody, Margarety a Paladia krytou spojovací chodbou, která umožňuje využívat všechny služby pod jednou střechou.
V hlavní budově resortu – hotelu Svoboda je restaurace Carlton a lobby bar. K dispozici výtah. Nové léčebné oddělení Palladio Spa Centrum, kde jsou také ordinace lékařů: komplexní lázeňská léčba, léčebné procedury z přírodních léčivých zdrojů – minerální koupele, slatinné zábaly, suché plynové koupele, plynové injekce a další široké spektrum léčebných procedur. Josefův minerální pramen ke koupelím a k pitné kúře.
Koupání: rehabilitační bazény v hotelech Pacifik, Hvězda, Butterfly a Vltava.

Mariánské Lázně jsou nejmladší západočeské lázně s velkým množstvím minerálních pramenů a byly obdařeny tajemnou silou oxidu uhličitého, který zde pomáhá v několika podobách. Podrobněji v popisu destinace...včetně zaměření lázní.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bohatého bufetu. Stylové prostředí, česká i mezinárodní kuchyně, dietní menu. Restaurace Carlton, lobby bar.
Večeře (bufetové) a obědy (servírované, salátový bufet) za příplatek.

Ubytování: hotel ***

Ubytování zajištěno v 99 pokojích kategorie Komfort a Suite.
Společenská místnost s kulečníkem a dětským koutkem, WiFi internet a internetový koutek – pro hotelové hosty zdarma.
KOMFORT - Svoboda, 2- lůžkový pokoj s vanou nebo sprchou a WC, TV, telefon, minibar, WiFi internet, fén.
SUITE, dva propojené pokoje (4 lůžka), se sprchou nebo vanou a WC, TV, telefon, minibar, WiFi internet, sejf, fén.