Slavnost chřestu a celebrity Ivančic 2018

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slavnost chřestu a celebrity Ivančic 2018

Jídelní slavnost na Moravě - chřestové slavnosti v Ivančicích se už staly pojmem, objeví se až 4 tuny čerstvého chřestu. A také půvaby Dalešické přehrady a návštěva pivovaru.

Pojištění : zájezd zahrnuje povinné pojištění cestovní kanceláře ve smyslu zákona 159/99 sb.
cena zájezdu nezahrnuje tuzemské cestovní pojištění (obsahuje úrazové pojištění, pojištění na storno a pojištění odpovědnosti za škody). CK GEOPS nabízí svým zákazníkům tuzemské komplexní pojištění za příplatek.
Číslo poj. smlouvy: 1360500328 tarif T+; kontakt na Europ Assistance: +420 296 333696

• pojištění stornopoplatků souvisejících se zrušením cesty ze zdravotních důvodů: plnění maximálně do výše 80 % z celkové ceny zájezdu, nejvýše však 8.000 Kč
• úrazové poj.: plnění za trvalé následky úrazu (max. 200.000 Kč), úmrtí (max. 100.000 Kč)
• poj. odpovědnosti za škodu při cestě do zahraničí: škoda na zdraví a věci 1.000.000 Kč

Doprava: autokarem

autobusem s klimatizací a DVD

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd z Prahy v 6 h, cesta na Dalešickou přehradu , romantická plavba po přehradě (1 h), Babylon, rozhledna hraběte Haugwitze z r. 1831, DALEŠICE, pivovar , zastávka na pivo v pivovaru z filmu Postřižiny, klášter Rosa coeli DOLNÍ KOUNICE, IVANČICE - slavnosti chřestu - restaurace a jejich jídelní lístky jsou zaměřeny na chřestovou gastronomii, snoubení chřestu s vínem, na náměstí prodej lahůdek a vystoupení kuchařů, moravské kapely… pro zájemce návštěva muzeí slavných rodáků malíře A. Muchy a herce V. Menšíka , odjezd v podvečer, návrat do Prahy cca 22h CK si vyhrazuje právo drobných záměn programu. Slavnosti, které jsou uvedeny v programu zájezdu, jsou záležitostí místních lidí a mohou být ovlivněny řadou nepředvídatelných situací. Nelze je proto nikdy zaručit na 100 % v daném termínu a uvedené podobě.