Špindlerův Mlýn - Harmony Club Hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Špindlerův Mlýn - Harmony Club Hotel ****

Komfortní hotel nad Špindlerovým Mlýnem s širokou nabídkou wellness. Ideální pro aktivní i relaxační dovolenou.

Poloha: na návrší (800 m n. m.) nad Špindlerovým Mlýnem, centrum s obchody, bary a restauracemi cca 1 km.

Vybavení: 105 pokojů, lobby bar, vstupní hala s posezením, bufetová restaurace, a-la-carte restaurace, 2 výtahy.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness. Za poplatek: sportovní střelnice, bowling, squash, biliár, hrací automaty, tenisová hala, stolní tenis, golfový simulátor, půjčovna horských kol.

Internet : WiFi zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (12 x 5 m) se dvěma vířivkami. Za poplatek: 5 druhů saun, Kneippova koupel, privátní sauna, masáže.

Pro děti : animace pro děti od 3 let (červenec, srpen, 6 h. denně, 5 dní v týdnu). Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : 1x týdně živá hudba. Při pobytu od 7 nocí zdarma 1x 2 hod. v saunách. Sleva 10% na letní sáňkařskou dráhu (vstupné na 5 jízd). Sleva 15% na konzumaci v Lounge baru. Při rezervaci pokoje A2B při příjezdu na pokoji ovocný talíř a voda. rezervace parkovacího místa a denně vstup na 2 hodiny do saunového světa zdarma, check out do 15.00 h a sleva 10% na masáže.

parkování: kryté parkoviště cca 210 Kč/noc;
domácí zvíře: cca 210 Kč/noc;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci.

Stravování: snídaně

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou bufetových stolů. 1x týdně večeře s krkonošskými specialitami.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A): pokoje jsou vybaveny trezorem, minibarem, telefonem, sat. TV, fénem, županen, vanou nebo sprchou a WC. Dvoulůžkové pokoje Superior (A2B): stejné vybavení jako A2A, luxusnější. Rodinné pokoje (A4A): 1 dvoulůžkový pokoj a 1 ložnice navíc. Stejné vybavení jako A2A. Jednolůžkové pokoje (A1A): stejné vybavení jako A2A. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.