Špindlerův Mlýn - Clarion Hotel Špindlerův Mlýn ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Špindlerův Mlýn - Clarion Hotel Špindlerův Mlýn ****

Hotel s širokou nabídkou sportovních aktivit a příjemnou atmosférou. V klidné oblasti na okraji lesa.

Poloha: na klidném místě s výhledem, v části obce Labská. Centrum cca 2 km.

Vybavení: 207 pokojů, přijímací hala s posezením, lobby bar, a-la-carte a bufetová restaurace, 4 výtahy.

Sport a zábava: Sport/aktivity : fitness 7-12 h. zdarma, při pobytu od 7 dnů zdarma také 14-21.30 h. Za poplatek: biliár, stolní tenis, půjčovna kol, nordic walking, petanque.

Internet : v některých částech hotelu WiFi zdarma.

Wellness tip : krytý bazén (12 x 6 m), vířivka a posilovna (zdarma 7-12 h., jinak za poplatek). Za poplatek: sauna, masáže, solárium.

Pro děti : dětská herna, venkovní hřiště, dětské postýlky zdarma (na vyžádání, rezervace v CK).

Další výhody : k večeři 1 nápoj zdarma (0,3 l piva, 0,15 l vína nebo 0,25 l nealkoholického nápoje). 20% sleva v a-la-carte restauraci Benada a v lobby baru 11-17 h. 20% sleva na wellness procedury. Při pobytu od 7 nocí sleva 50% na parkování. Při pobytu od 5 nocí vstup do sauny 14-21.30 h. zdarma. Pro seniory od 50 let (věk musí být uveden v rezervaci): 1x za pobyt káva a zákusek zdarma, pobyt psa zdarma, 20% sleva na wellness procedury. Při pobytu od 7 nocí s polopenzí: polední menu o 2 chodech nebo obědový balíček (denně).

parkování: parkoviště cca 6 €/den;
domácí zvíře: cca 10 €/den;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/4 noci.

Stravování: polopenze

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně a večeře formou bufetových stolů, k obědu výběr z menu o 2 chodech nebo obědový balíček.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2B): pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV, trezorem a balkonem. Jednolůžkové pokoje (A1A): stejné vybavení jako A2B. Rodinné pokoje (A4A): 2 dvoulůžkové pokoje vedle sebe bez propojovacích dveří, jinak stejné vybavení jako A2B. Rodinné pokoje (A4B): cca 44 m2, 2 ložnice oddělené dveřmi, 1 koupelna. Vybavení stejné jako A2B. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Bez balkonu. Dvoulůžkové pokoje (A2K): pokoje s komfortnějším vybavením, župan, pantofle a při příjezdu 1 láhev balené vody na pokoji. Stejné vybavení jako A2B.