Východní Čechy , Trutnov - Východní Čechy, památky, příroda, hotel GL ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Východní Čechy , Trutnov - Východní Čechy, památky, příroda, hotel GL ***

Popis : Grand Hotel Luxury se nachází přímo na hlavním náměstí v centru Trutnova, 5 minut chůze od autobusového i vlakového nádraží. Provozuje vlastní restauraci s kavárnou podávající pokrmy tradiční a moderní české kuchyně. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

Další informace : Za 5 minut dojdete od hotelu ke krytému a venkovnímu bazénu, sauně a posilovně a cesta autem do lyžařského areálu Sněžka trvá 20 minut. Luxury Grand Hotel dělí 180 metrů od veřejného parkoviště.

Stravování: polopenze

6x polopenze, snídaně (švédské stoly), večeře servírovaná.

Doprava: autokarem

Zájezdovým autobusem
Trasa H – Karviná, Český Těšín, Třinec, Frýdek-Místek, Havířov, Ostrava, Olomouc
Možnost zakoupení místenky na sedadlo v autobusu za cenu 100 Kč na osobu.

Ubytování: hotel ***

Hotel poskytuje ubytování v pokojích s koupelnou, posezením a satelitní TV s českými a německými programy.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z nástupních míst, zastávka v Muzeu řemesel Letohrad, poté si prohlédneme státní zámek Opočno, odjezd na ubytování.
2. den: Celodenní výlet do Adršpašských a Teplických skal - největší skalní město střední Evropy. Pěšky nenáročný okruh 4 km, možnost plavby po jezírku - půjčovna loděk. Zdatnější turisté si prodlouží trasu do Teplických skal (dalších 5-9 km).
3. den: Po snídani odjezd do Kuksu na prohlídku hospitalu a barok. lázní, kostela, 24 soch Ctností a Neřestí sochaře Matyáše Brauna a unikátní galerie soch stejného sochaře - Braunův Betlém ve zdejších skalách. Odjezd do známé ZOO Safari ve Dvoře Králové, možnost jízdy „Truckbusem“ (60 Kč/50 min).
4. den: Prohlídka památek města Trutnov, volno, nákupy.
5. den: Dopoledne Náchod - náchodský zámek, náměstí s kostelem sv. Vavřince, historickou radnicí, pranýřem, kašnou a několika vzácnými sochami. Odpoledne Ratibořický zámek a Babiččino údolí. Naučná stezka okolo objektů z knihy B. Němcové Babička (3-4 km).
6. den: Výlet na Sněžku, z Pece p.S. novou lanovkou na Sněžku, poté sestup k turistické chatě na polské straně Sląski dom) a pak Obřím dolem do Pece (7 km), event. přes Výrovku (11 km). Neturisté lanovkou zpět do Pece p. S.
7. den: Po snídani odjezd domů. Cestou se ještě stavíme na prohlídku zámku Hrádek u Nechanic a rovněž nemůžeme vynechat Muzeum betlémů v Třebechovicích. K večeru příjezd na Ostravsko.