Wellness pobyt Beskydy Valašsko Vila Hedvika*** Rožnov pod Radhoštěm

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: vlastní

Popis zájezdu

Wellness pobyt Beskydy Valašsko Vila Hedvika*** Rožnov pod Radhoštěm

3 denní wellness pobyt Beskydy Valašsko, Rožnov pod Radhoštěm, s relaxací, aktivním odpočinkem a poznáváním.

Víkendové termíny i cenově zvýhodněné termíny v týdnu.

V CENĚ PRIVÁTNÍ WELLNESS 90 min. v ABSOLUTNÍM SOUKROMÍ - relaxace ve VÍŘIVCE, regenerace v SAUNĚ, relaxační místnost (celkem 90 min.), možnost MASÁŽÍ za příplatek až s 50% slevou - klasická REGENERAČNÍ MASÁŽ nebo LÁVOVÉ KAMENY či luxusní masáže ALQVIMIA (dle Vašeho výběru).

Wellness je určeno výhradně pro Vás, atmosféru podbarvuje intimní hudba a umocňují relaxační svíčky z Manufaktury Unipar.

MOŽNOST INDIVIDUÁLNÍCH TERMÍNŮ, VÝHODNÉ PRODLOUŽENÍ POBYTU za 399 Kč/os. a noc, junioři 13-17 let za 349 Kč, děti od 4 do 12 let na 3. a dalším lůžku v apartmánu nebo studiu za 190 Kč / noc, dítě do 3 let ZDARMA.

PRO INDIVIDUÁLNÍ TERMÍNY NÁS KONTAKTUJTE:
tel. 777 912 014, 571 117 141 (Po-Pá 8.-16.h), e-mail: vilahedvika@a21.cz

KOMFORTNÍ UBYTOVÁNÍ Apartmány Vila Hedvika*** Rožnov pod Radhoštěm, ve vybavených apartmánech a studiích s vlastní kuchyní a sociálním příslušenstvím, pro dvě osoby až šest osob, s rychlým wifi internetem i sat. televizí zdarma a bezplatným parkováním na vlastním uzavřeném parkovišti.

PRO TURISTY máme k dispozici zdarma hole Nordic walking - poznávejte krásu Beskyd ve kterémkoliv ročním období.

OD JARA DO PODZIMU Vám zapůjčíme trekingová jízdní kola za výhodnou cenu. Můžete tak objevovat krásy Valašska nejen podél unikátní Cyklostezky Bečva www.cyklostezkabecva.cz v rekreačním nebo kondičním tempu. Cyklostezka Bečva je určena také pro in-line bruslaře, a v zimě i pro běžkaře.

NAVŠTIVTE SKANZEN Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm - cena pobytu zahrnuje i celodenní vstup do všech aktuálně přístupných částí muzea. Tento ojedinělý skanzen evropského významu je jednou z nejnavštěvovanější pamětihodností v České republice i ve střední Evropě.

PRO LYŽAŘE A SNOWBOARĎÁKY máme v zimě 20% SLEVY NA SKIPASY všech věkových kategorií.

DALŠÍ VÝHODY:
- exkurze v manufaktuře UNIPAR zdarma
- 10% sleva na stravování a nápoje ve VALAŠSKÉ KOLIBĚ
- parkování zdarma na uzavřeném parkovišti
- při příjezdu autobusem či vlakem odvoz z nádraží na ubytování a při odjezdu zdarma

Zažijte specifickou atmosféru Rožnova pod mystickou horou Radhošť, hlavního města Valašska, jedinečného regionu v podhůří Beskyd a Javorníků, s celoročním vyžitím.

Poznejte originální Valašský folklor, unikátní Valašský skanzen, lázeňskou tradici města i krásu okolní přírody, chráněné krajinné oblasti Beskydy a Javorníky.

K tomu všemu u nás najdete pravou Valašskou pohostinnost i privátní wellness, jen pro Vás.

Dopřejte si u nás dovolenou v každém ročním období, užijte si pobyt v Beskydech na Valašsku, daleko od všedních starostí. Relaxujte, aktivně odpočívejte a "dobíjejte baterky".

Zažijte exkurzi v manufaktuře luxusních svíček Unipar, pamětihodnosti Rožnova a okolí, pěší výlety na Pustevny, Radhošť, Velký Javorník, Lysou Horu, pohankový mlýn v Trojanovicích, automobilové muzeum Tatra Kopřivnice a další ...

Stravování: vlastní

Všechny apartmány a studia jsou vybaveny kuchyní s lednicí pro vlastní stravování.
Možnost bufetové snídaně včetně nápojů za příplatek 90 Kč, děti od 4 do 12 let 50 Kč.
10% sleva na jídla a nápoje v Kolibě na Pasekách
Obědy a večeře v restauraci v blízkosti Vily nebo možnost telefonické objednávky cateringu.

Doprava: vlastní

Vlastní doprava autem nebo možnost zvýhodněné dopravy vlakem nebo doprava autobusem.
Při příjezdu vlakem nebo autobusem odvoz z nádraží a zpět zdarma (na vyžádání).

Ubytování: pension

Apartmány Vila Hedvika*** Rožnov pod Radhoštěm, ubytování ve vybavených apartmánech a studiích s vlastní kuchyní a sociálním příslušenstvím, pro dvě osoby až šest osob, s rychlým wifi internetem i sat. televizí zdarma a bezplatným parkováním na vlastním uzavřeném parkovišti.

Program zájezdu

1. den: Příjezd možný přes den, ubytování od 14. hodin, možnost příjezdu již dopoledne - poznávací program, Valašské muzeum, atd.., odpoledne / večer wellness
2. den: Rožnov a okolí, možnost pěšího výletu, aktivního programu dle sezóny, odpoledne / večer wellness program
3. den: Ukončení pobytu ve Vile v dopoledních hodinách, výlet na Pustevny - Radhošť, skanzen, atd.., odjezd. MOŽNOST VÝHODNÉHO PRODLOUŽENÍ POBYTU.