Železná Ruda, Horizont H233 - Navždy mladí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Železná Ruda, Horizont H233 - Navždy mladí

Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů na horské louce – překrásný výhled na hřeben západní části Šumavy. „Vzdušné lázně“ jsou ideálním místem pro trávení letní dovolené a relaxační pobyty.

Výlety: leží na křižovatce turistických cest a cyklotras.

Lyžování: v těsné blízkosti hotelů jsou lyžařské vleky, sjezdovky a upravené běžecké tratě. V blízkosti jsou největší lyžařské areály Špičák a Velký Javor.

Vybavení a služby: restaurace, lobby bar, letní terasa, kadeřnictví, pedikúra, manikúra, nehtové studio, kosmetika, rehabilitace, uvolňující masáže, wellness areál – (bazén s protiproudem, vodopádem a masážními tryskami, whirlpool, Kneippův masážní vodní chodník, sauna, římské vonné lázně, relaxační místnost, solárium „Turbo“, softbal), softbar, večerní mořský svět. Fitness s moderními kardio stroji, půjčovna horských kol, půjčovna lyží, lyžařská škola, kongresový sál, salonky, parkoviště.
Hotelové služby zdarma: biliard, stolní tenis, šipky, minigolf, internet, dětská herna.

MOŽNOST PRODLOUŽENÍ POBYTU!

Stravování: polopenze

snídaně a večeře – formou bohatého bufetových stolů.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje Standard o velikosti 22 m2, koupelna se sprchovým koutem, WC a vysoušečem vlasů, TV-SAT, telefonem a WiFi připojením, župan.

2lůžkové pokoje Standard PLUS o velikosti 27 m2 s balkónem a výhledem na Německé Alpy, možnost 1 přistýlky, koupelnou se sprchou a WC, TV-SAT, telefonem a WiFi připojením, župan.

2 a 3lůžkové pokoje Superior o velikosti 29 m2 s balkónem, možností 1 přistýlky, koupelnou se sprchou a WC, TV-SAT, telefonem a WiFi připojením, župan, 1x minerální voda (0.5l) na osobu, čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí.

2 a 3lůžkové pokoje Executive o velikosti 23-29 m2 s možností 1 přistýlky, koupelnou se sprchou a WC, TV-SAT, telefonem a WiFi připojením, župan, kosmetika v koupelně, 1x minerální voda (0.5l) na osobu, čokoládové pralinky při příjezdu na pokoji, čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí.

RODINNÉ pokoje pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 11,9 let o velikosti 42 m2, koupelnou se sprchou a WC, TV-SAT, telefonem a WiFi připojením, župan, čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí, kosmetika v koupelně, 1x minerální voda (0.5l) na osobu, čokoládové pralinky při příjezdu na pokoji. Rodinná společenská hra k dispozici na pokoji v průběhu celého pobytu (kauce při příjezdu).