Železná Ruda - Orea Hotel Špičák ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Železná Ruda - Orea Hotel Špičák ***

Vkusně zařízený hotel s bohatou nabídkou pro rodiny. Klienti mohou využít bazén a další v uvedených časech v hotelu Orea Resort Horizont.

Poloha: na klidném místě. Železná Ruda cca 5 km.

Vybavení: 73 pokojů, restaurace, bar, výtah, lyžárna. Trezor za poplatek, internetový koutek. Lyžárna.

Sport a zábava: Sport/aktivity : stolní tenis. Biliár v hotelu Orea Resort Horizont.

Internet : WiFi zdarma.

Wellness tip : 8 - 12,00 h a 13 - 21,00 h využití bazénu, vířivky, sauny a posilovny v hotelu Orea Resort Horizont. Za poplatek: masáže.

Pro děti : dětská herna. Děti do 5,9 let na lůžku rodičů s rezervací polopenze ve všech pokojích zdarma. Dětská postýlka pouze na vyžádání v CK. Animační program pro děti a dospělé 6x v týdnu v Orea Resortu Horizont.

Další výhody : 31.12. program s živou hudbou nebo DJ, ohňostroj. Při pobytu od 5 nocí je welcome drink zdarma. Při pobytu od 7 nocí denně káva a zákusek zdarma. 10% Sleva na skipas ve skiareálu Špičák. 10% sleva na wellness procedury ve wellness centru Orea Resort Horizont.

parkování: garáže, cca 151 Kč/den;
domácí zvíře: v ceně;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 23. 12. –25. 12., středa/3 noci, 26.12.-28.12. pondělí, sobota, neděle/ 1 noc. 29. 12. –31. 12. úterý /3 noci;
platba kartou: VISA, MasterCard, Am. Express

INFO PRO LYŽAŘE : Vlek/lanovka: cca 100 m, Špičák cca 2 km
Běžecká stopa: u hotelu
Půjčovna lyží/lyžařská škola: cca 2 km ve Ski areálu Špičák

Stravování: polopenze

polopenze: snídaně a večeře formou bufetu. 24.12. vánoční bufet a sklenička sektu. 31.12. silvestrovský bufet, sklenička sektu, půlnoční občerstvení. 1.1. novoroční snídaně.

Ubytování: hotel ***

pokoje (A2B) : dvoulůžkové pokoje, vybavené sprchou, WC, telefonem, Wifi, sat. TV. S balkónem, bez možnosti přistýlek. Pokoje (A3A): třílůžkové pokoje se stejným vybavením jako A2S, bez balkónu. Bez možnosti přistýlek. Pokoje (A4B ): rodinné pokoje pro čtyři osoby, jedna velká místnost. V den příjezdu 4x0,5 l minerálky na pokoji, čajový/ kávový set. Joker pokoje: (A2S): výběr vybavení a polohy hotelu přenecháte hoteliérovi.