AKCE 2+2 ZDARMA, Ubytování v chatce + DOPRAVA, Chorvatsko levně Makarská riviéra, Živogošče

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: chata Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

AKCE 2+2 ZDARMA, Ubytování v chatce + DOPRAVA, Chorvatsko levně Makarská riviéra, Živogošče

LAST MINUTE CHORVATSKO - CHATKY 2+2 ZDARMA!

Možnost zajištění výhodné polopenze!!


Vybavené chatky v Chorvatsku na Makarské riviéře, dostupné ubytování za skvělou cenu! Nabízíme velmi zajímavý termín za Last minute ceny v


AKCI 2+2 osoby ZDARMA včetně autobusové dopravy.
Chorvatsko - ubytování v zařízených chatkách v kempu Dole u Živogošče v jednom z nejznámějších a nejoblíbenějších kempů na pobřeží Makarské riviery. Chorvatsko pro rodiny, jednotlivce i skupiny, Chorvatsko za nejlepší možnou cenu.
CHATKY pro 4 osoby s možností přistýlky.

Další termíny naleznete ZDE


Chorvatsko, Makarská Riviéra levně s Dopravou Autobusem v sezóně 2017 - Ubytování ve Vybavených Chatkách v KRÁSNÉM PROSTŘEDÍ U MOŘE S PŘÍRODNÍMI A POZVOLNÝMI OBLÁZKOVÝMI PLÁŽEMI. CHATKY JSOU STÍNĚNY BOROVICOVÝM LESÍKEM, VE KTERÉM JSOU INDIVIDUÁLNĚ PŘIROZENĚ ROZMÍSTĚNY.

Chatky v Chorvatsku na Makarské riviéře v Živogošče jsou umístěny v OBLÍBENÉM A VYHLEDÁVANÉM KEMPU DOLE - který díky své poloze a přírodnímu prostředí patří k nejlepším kempům ve střední a jižní Dalmácii.

KEMP BEZPROSTŘEDNĚ SOUSEDÍ S LETOVISKEM ŽIVOGOŠČE BLATO S PROMENÁDU PODÉL MOŘE, RESTARACEMI A ZAHRÁDKAMI S POSEZENÍM, PŘÍSTAVEM A VEČERNÍ ZÁBAVOU.


AKTIVNÍ VYŽITÍ V KEMPU: hřiště k dispozici, 4 tenisové kurty, stolní tenis - stůl u delegáta, cvičení aerobiku a jiných pohybových aktivit.
V kempu je bankomat, recepce se směnárnou, obchod s potravinami, stánky s občerstvením, se zmrzlinou, restaurace.
Chatky nabízejí dostupné ubytování za skvělou cenu! Chorvatsko levně pro rodiny, jednotlivce i skupiny, Chorvatsko za nejlepší možnou cenu. Makarská riviéra, to je Chorvatsko plné slunce a teplé průzračné moře. Dovolená v Chorvatsku, kterou si můžete dovolit. Léto a levná dovolená v Chorvatsku od jara do podzimu 2016 - TO JE NABÍDKA VYBAVENÝCH CHATEK CK A21 NA MAKARSKÉ RIVIÉŘE!

Stravování: vlastní

Vlastní stravování, v každé chatce je plně vybavená kuchyňka.
MOŽNOST POLOPENZE V RESTAURACI ZA 300Kč/os./den (snídaně, večeře), děti jen 250Kč/os./den.
POLOPENZI VŠEM ZÁJEMCŮM DÍKY KLADNÝM OHLASŮM Z MINULÝCH SEZÓN DOPORUČUJEME!

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Břeclav. Odjezd z Prahy a Jihlavy svozem a rozvozem do Brna a zpět za příplatek 390 Kč obousměrně za Prahu a 250 Kč za Jihlavu. Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.
Doprava: je realizována pohodlnými klimatizovanými zájezdovými autokary s WC, audio video okruhem a minibarem s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Ubytování: chata

CHATKY JSOU UMÍSTĚNY V SAMOSTATNÉ ČÁSTI KEMPU V PŘÍRODNÍM PROSTŘEDÍ VE STÍNU POD BOROVICEMI asi 40 až 80 m od sociálního zařízení. NÁDHERNÁ PŘÍRODNÍ OBLÁZKOVÁ PLÁŽ, POZVOLNA SE SVAŽUJÍCÍ DO MOŘE je od chatek vzdálena 60 až 100 m. Po pobřeží se dále oběma směry nacházejí menší „soukromé“ přírodní oblázkové pláže umístěné mezi skalami. Aktivní vyžití v kempu: hřiště k dispozici přednostně a zdarma pro naše klienty. Dále 4 placené tenisové kurty s umělým povrchem, možnost cvičení aerobiku.
4 lůžkové dřevěné chatky s možností přistýlky mají 2 oddělené ložnice po 2 lůžkách vedle sebe a kuchyňku se základním nádobím a vybavením s možností umístění 1 přistýlky (rozkládací lůžko s matrací). Chatky jsou vybaveny elektřinou, ledničkou, dvouplotýnkovým vařičem, ventilátorem, úložnými prostory, polštáři a přikrývkami a verandou s plastovým nábytkem.

Program zájezdu

1. den: pátek: Odjezd z ČR do Chorvatska v odpoledních hodinách.
2. den: sobota: Příjezd do Chorvatska, ubytování v Živogošče , kemp Dole. Slunce, moře, pláže, dovolená
3. den: neděle: Slunce, moře, pláže, zábava a výlety. Dovolená Chorvatsko, Makarská riviéra
4. den: pondělí: Slunce, moře, pláže, zábava a výlety. Dovolená Chorvatsko, Makarská riviéra
5. den: úterý: Slunce, moře, pláže, zábava a výlety. Dovolená Chorvatsko, Makarská riviéra
6. den: středa: Slunce, moře, pláže, zábava a výlety. Dovolená Chorvatsko, Makarská riviéra
7. den: čtvrtek: Slunce, moře, pláže, zábava a výlety. Dovolená Chorvatsko, Makarská riviéra
8. den: pátek: Slunce, moře, pláže, zábava a výlety. Dovolená Chorvatsko, Makarská riviéra
9. den: sobota: Slunce, moře, pláže. Úklid a odevzdání chatek a uložení zavazadel dle pokynů delegáta. Odjezd z Chorvatska do ČR v podvečerních hodinách dle pokynů delegáta.
10. den: neděle: Příjezd z Chorvatska do ČR v průběhu dne.