Baby týden - Bijela Uvala (Mobilní dům)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Baby týden - Bijela Uvala (Mobilní dům)

PROGRAM BABY TÝDNE V CHORVATSKU:

Baby týden je pořádán v termínu:

24.5. - 4.6.2017 / 9 nocí, 12 dní (odjezd z ČR je ve středu 24.5.2017, příjezd do Chorvatska ve čtvrtek 25.5.2017, odjezd z HR v sobotu 3.6.2017, příjezd do ČR v neděli 4.6.2017)

2.6. - 11.6.2017 / 7 nocí, 10 dní (odjezd z ČR je v pátek 2.6.2017, příjezd do Chorvatska v sobotu 3.6.2017, odjezd z HR v sobotu 10.6.2017, příjezd do ČR v neděli 11.6.2017) včetně autobusové dopravy.

Centrální odjezd je z Ostravy, další nástupní místa dle dohody po trase.

Týdenní zábavný program je vedený zkušenou a certifikovanou instruktorkou paní Martou Matouškovou, která je rovněž tvůrcem programu a v žádném případě nezastupuje roli hlídačky dětí.

Cestovní kancelář CHERRY TOUR s.r.o. nepřebírá za děti odpovědnost, tato leží po celou dobu pobytu a trvání programu výhradně na rodičích, případně zastupujícím dospělém doprovodu.

Děti do 3 let se programů účastní v doprovodu rodičů - rodič se může soutěží a her aktivně účastnit, případně napomáhat a kontrolovat aktivitu dítěte, apod. Dopolední i odpolední program bude upravován dle počasí i zájmů dětí včetně možnosti záměny dopoledního programu s odpoledním.

Činnosti:

Tento pololesnatý čtyřhvězdičkový kemp svou úrovní víc než odpovídá evropské kvalitě a kultuře a patří nejen v této lokalitě k nejlépe vybaveným kempům. Řadí se mezi nejluxusnější kempy Evropy. O tom svědčí i fakt, že je nositelem ocenění Camping van het jaar 1999 a 2001 (nejlepší v Evropě). Jsou zde sprchy s teplou vodou, umývárna nádobí, velmi kvalitní sociální zařízení se stálou hygienickou službou, pekárna, stánky se zeleninou, zmrzlinou, markety, restaurace, diskotéky, tenisové kurty, ping-pong, volejbalová hřiště, basketbal, trampolíny, minigolf, bazény se sladkou vodou, tobogán, půjčovna člunů, šlapadel, jízdních kol, vodní lyžování, vodní skútry, parafly, apod. V areálu kempu je i umývárna aut. Zdravotní středisko včetně stomatologie je v místě. Je možno vzít s sebou i pejska.

Termíny : 24.05.- 04.06.2017 (9 nocí/12 dnů včetně dopravy, pobyt 25.05.-03.06.2017)
02.06. -11.6.2016 (7 nocí/10 dnů včetně dopravy, pobyt 03.06.-10.06.2017)
Ozdravný pobyt pro děti a jejich rodiče plný zábavy, zdravého pohybu a zážitků v nejkrásnějším kempu chorvatského pobřeží.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA ranní rozcvičky pro posílení svalstva dětí se zaměřením na dechové cvičení - využití mořského vzduchu : Soutěže, hry pro orientaci v malém prostoru – štafety dvojic, trojic
PRŮPRAVNÉ HRY PRO VÝUKU I ZDOKONALOVÁNÍ PLAVÁNÍ – plavecké pohyby na souši, využití prostor bazénu i moře (u mladších dětí s říkankami, u starších dětí – plavců možný individuální přístup ZDOKONALENÍ PLAVECKÝCH DOVEDNOSTÍ) - s vlastními pomůckami.
SKUPINA ,,Z“ (do 3 let nutný doprovod rodičů): 30 - 40 min výuka plavání pro začátečníky, základy dýchání a splývání, hry pro základní plavecké pohyby.
SKUPINA ,,P“ (dle podmínek -starší děti – plavci): lov puků v bazénu ve vyhrazeném prostoru, zdokonalování plavání, případně hry ve vodě – vodní pólo, vybíjená, honičky, překážky.
Doporučené pomůcky: vlastní karimatky případně deky, polštářky, prostěradla – na pláž, molitanový míček, kyblíčky a vodní hračky, nadnášedla - destičky, kruhy, rukávky apod.
Společenské hry a činnosti i do nepohody: výtvarná činnost s přírodninami, pomůcky zajištěny ze strany CK (pastelky, barvy, kartony, papíry, lepidla, nůžky, apod.). V kolektivu starších dětí je možno hrát i vlastní společenské hry - př. AKTIVITY, FAUNA, KRIS-KROS, ČLOVĚČE NEZLOB SE, apod. malé děti – Pexesa a jiné.
V programu je plánován maškarní bál s výrobou masek, včetně orientačních her, skrývaček i soutěží nejen drobných předmětů v místě i v blízkém okolí tak, aby byly děti vždy pod přímým dohledem.

Karavany LUX 6 (s klimatizací za příplatek) : jsou novějšího typu, dosahují délky až 6 metrů, vybavení je stejné jako u karavanů CHERRY, velmi hezké, vybaveny klimatizací. Vzdálenost od moře cca 150 - 200 m.

Karavany LUX 8 ( s klimatizací za příplatek) : jsou novějšího typu, dosahují délky až 7 m, šíře 2 m, předstan 5,5 m, vybavení je stejné jako u karavanů LUX 6, velmi hezké, vybaveny klimatizací. Vzdálenost od moře cca 150 - 200 m.

Mobilní domy CAPRI : tříložnicového typu pro max.8 osob, klimatizované, o rozměrech 7,6 x 3,8m. V jedné ložnici je manželská postel, ve druhé ložnici jsou dvě samostatná lůžka, ve třetí ložnici jsou dvě lůžka, jedno z nich je patrové, obě je možno sklopit a získat tak úložný prostor (kola, dětská postýlka, aj.) Patrová postel je vhodná pro osobu do 175 cm výšky a váhy 75 kg. Ve střední části domku je denní místnost (s možností 2 přistýlek) spolu s plnohodnotnou kuchyní (nádobí, mikrovlnka, varná konvice, velká lednice s mrazákem, plynový sporák). V tomto domě je koupelna společná s WC. Před domem je zastřešená dřevěná terasa s posezením.
Ložní povlečení není v ceně, je nutno vzít s sebou nebo zapůjčit za poplatek, ale nutno nahlásit min.14 dnů předem v kanceláři. Vzdálenost od moře cca 300 - 350 m.

Ubytování: mobilhome

Karavany : dvouložnicové karavany se stanovými předsíněmi jsou umístěny cca 15 m od sociálního zařízení a 100 m od pláže. Jsou kompletně vybaveny pro pobyt 4-5 dospělých (mikrovlná trouba, vařič, lednice, rychlovarná konvice, nádobí (nerez, sklo, porcelán), příbory, topení+ventilátor, polštáře, deky, židle, stůl, osvětlení, gril). Nutno s sebou vzít pouze ložní prádlo, utěrky a osušky. Dle velikosti a typu karavanu lze přiobjednat přistýlku pro 5. osobu. Dítě na přistýlce do 5 let včetně ZDARMA. Karavany dosahují délky cca 5 m, šíře 2 m. Ve stanech, které navazují na karavan a jejichž šíře je 2,4 m, jsou dřevěné podlážky. Před stanem je kryté posezení. Karavany jsou vybaveny střešní nástavbou, jako aktivní ochranu před sluncem i deštěm. Vzdálenost od moře cca 150 - 200 m.