Biograd na Moru - Hotel Ilirija - 5 nocí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Biograd na Moru - Hotel Ilirija - 5 nocí

Hotel Ilirija se nachází v centru Biogradu na Moru, u prístavu, mezi hotely Adriatic a Kornati. Je vhodný pro rodiny, wellness dovolené, pro úcastníky semináru, team buildingu.
Vybavení hotelu: recepce, klimatizovaná restaurace, bar, výtah, terasa, TV - sál, obchod se suvenýry, smenárna, wifi pripojení v cásti hotelu zdarma, parkovište, Wellness & Beauty centrum Salvia. Check-in od 14.00, check-out do 10.00 hodin.
V cene zájezdu je wellness balícek : finská sauna, infracervená sauna, whirpool a fitness (termíny se upresní po prijezdu s vedoucím wellness centra)
Pokoje: dvoulužkové s možností 1 pristýlky, koupelna se sprchou, fénem a WC, klimatizace, minibar, telefon, SAT/TV a balkón smerem na more Superior (není prímý pohled) nebo do parku Comfort . Nove jsou v nabídce i pokoje Premium club , které mají balkon s prímým pohledem na morea navíc mají k dispozici: rychlovarnou konvici, caj a kávu, nealkoholické nápoje v minïbaru GRATIS, župan a pantofle a balícek hotelové kosmetiky.
Možnost detské postýlky za 8,- EUR na noc - platba na míste.
Príplatek za jednolužkový pokoj je v termínu 15.7.-19.8.2017 70%, v ostatních termínech je 50%.
Stravování: polopenze - snídane a vecere formou bufetu. Možnost dokoupení obedu za 500 Kc na osobu a den.
Pláž: oblázkovo-píscitá, 150 m od hotelu, vhodné pro rodiny s detmi.
Sport a zábava: Wellness & Beauty centrum Salvia, tenis, stolní tenis, minigolf, volejbal, pujcovna lodí, verejný bazén na pláži (pres den zdarma, vecer se zde porádají diskotéky a koncerty). Od cervna do zárí se porádají ve sportovním centru na pláži animacní programy pro deti i dospelé. Vodní centrum Adriatic s denními i vecerními animacemi pro deti i dospelé je v provozu v termínu 15.6.-15.9.2017.
Parkování zajišteno za poplatek 5,- EUR na den (150 m od hotelu) nebo 6,- EUR na den (prímo u hotelu) - platba na míste.
Domácí mazlícek je v hotelu povolen za príplatek 20,- EUR na den - platba na míste.
Wifi je na pokojích za príplatek, u recepce je zdarma.

Poloha: Centrum mesta

Vybavení: recepce, smenárna, internet, restaurace, bar, terasa, TV místnost, obchod se suvenýry, parkovište.

Sport a zábava: volejbal, stolní tenis, tenis, minigolf, windsurfing, plachtení, potápení, šnorchlování, pujcovna kol, jachting, rybarení, detské hrište, šlapadla, vodní sporty, bazén.

obed - 500,- Kc/osoba/den, detská postýlka - 8,- Eur/den, domácí mazlícci - 20,- Eur/den