Brela - Brela - vila JARDULA

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Brela - Brela - vila JARDULA

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: klimatizace.

Ubytování: apartmán

Villa Jardula se nachází v klidné části Brely zvaná Jardula, vzdálena od moře cca 50 metrů.
Většina apartmánů (studia) jsou ve druhém patře a všechny mají balkon. Jedno studio je ve třetím patře a má velkou terasu směrem na moře. Vila je postavena v kopečku, nedaleko hezkých oblázkových pláží, přístup po schodech. Parkování je zajištěné nad apartmánem (zdarma). Všechna studia a apartmán jsou klimatizované, platba na místě 4 EUR/den. Wifi je zdarma.
APT 4+1 č.1- dva dvoulůžkové pokoje, z toho v jednom je možnost přistýlky, jeden pokoj má balkon s pohledem do zeleně, kuchyňský kout, sprcha, WC, TV, stůl a židle na balkoně. Apartmán je možný využít pro 4 nebo 5 osob.
Studio 2+1 č.2 a 3 - jedna místnost s třemi lůžky, kuchyňský kout, velký balkon s výhledem na moře, sprcha, WC, TV, stůl a židle na balkoně. Studio je možné využít pro 2 nebo 3 osoby.
Studio 2+2 č.4 - jedna místnost s dvěma lůžky + rozkládací gauč vhodný pro 2 děti nebo jednu dospělou osobu, kuchyňský kout, balkon s bočním výhledem na moře, sprcha, WC, TV, stůl a židle na balkoně. Studio je možné využít pro 3 nebo 4 osoby.
Studio 2+1 č.5 - jedna místnost s dvěma lůžky + rozkládací gauč pro 1 osobu, kuchyňka je naproti pokoji přes chodbičku, sprcha, WC, TV, malý balkon s pohledem do zeleně a na sousední apartmán, stůl a židle na balkoně
Studio 2+1 č.6 - jedna místnost s dvěma lůžky + rozkládací křeslo, kuchyňský kout, sprcha, WC, TV, velká tereasa s výhledem na moře, stůl a židle na terase