Červar-Porat - Ana - bungalov ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: bungalov Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Červar-Porat - Ana - bungalov ***

Poloha: do 700 m od moře

Vybavení: restaurace a lá carte, obchod s potravinami.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Ana - bungalov: Bungalov Ana pro 4+2 osoby se nachází v turistické osadě Červar Porat, pouhých 5 km od Poreče, hlavní turistické destinace Istrijského poloostrova a 530 m od pláže, cca 10 minut pěší chůzí. 

Bungalov je klimatizovaný s moderním designovým nábytkem o rozloze cca 56 m2, skládá se z kuchyně (lednice s mrazákem, kávovar, myčka), obývacího pokoje (LED TV) s pohovkou pro dvě osoby a jídelním stolem, dvou dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí, sprchou/WC.

Hosté mají k dispozici Wi-Fi zdarma, terasu se stolem a židlemi a grilem. Veřejné parkoviště je 50 m od domu. Domácí zvířata jsou na vyžádání za poplatek.

Nejbližší obchod je vzdálený 260 m, restaurace 360 m.

Destinace: Sídlo Červar Porat bylo založeno v 70. letech, 4 km severně od Poreče. Červar má 700 stálých obyvatel a leží na samém břehu křišťálově čistého moře. V létě obec ožívá turistickým ruchem, kdy počet hostů narůstá na 2000. Borové lesy, dlouhé řádky olivovníků a vinic, které se táhnou podél pobřeží, dotvářejí atmosféru typickou pro Istrii. Červar je ideálním místem pro rodinnou dovolenou, klidnou a příjemnou.