Crikvenica - Esplanade hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Crikvenica - Esplanade hotel ****

Hotel Esplanade se nachází cca 800 m od centra města Crikvenice. Hotel je obklopen parkem středomořské vegetace a umístěn přímo u městské pláže. Tento luxusní hotel je zcela klimatizován a nabízí ubytování v moderně a komfortně zařízených pokojích.
Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové typu Superior, dvoulůžkové typu Classic, Superior, Premium, Superior Apartman, Premium Apartman a čtyřlůžkové typu Exlusive Apartman Esplanade. Všechny pokoje mají SAT/TV, trezor, minibar, koupelnu s vysoušečem vlasů, klimatizaci, WI-FI, balkon do parku nebo na mořskou stranu. Pokoje Superior Apartman a Premium Apartman mají dvoulůžkovou ložnici a denní místnost. Pokoje Exlusive Apartmany Esplanade mají dvě dvoulůžkové ložnice a denní místnost.
Hosté mají k dispozici recepci, výtah, hotelovou restauraci, restauraci a la carte, aperitiv bary, venkovní terasu, venkovní bazén, bar na pláži
wellness centrum, parkoviště (omezený počet míst).
Pláže jsou oblázkové, písčité vzdálené cca 150 m od hotelu, oddělené pobřežní promenádou a místní silnicí. Vstup na městskou pláž je za poplatek. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži je bohatá nabídka místních vodních sportů.
Doplňující informace k autobusové dopravě: autobus k hotelu nezajíždí, výstup je v Crikvenici u hotelu Ad Turres, odtud je zajištěn transfer delegátkou CK

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, wellness centrum, aperitiv bar, restaurace a lá carte, terasa, dětské hřiště, internet na recepci za poplatek, výtah, parkování, recepce centrální, bar na pláži, centrum města.

Sport a zábava: vodní sporty.

Pokoj 1/4 (2/2) pokoj Exlusive Apartman Esplanade balkon moře - má 2 dvoulůžkové pokoje propojené vnitřními dveřmi a musí být obsazen minimálně 3 plně platícími osobami !

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech 8.9.-22.9.2018 !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.