Crikvenica - Omorika hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Crikvenica - Omorika hotel ****

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, aperitiv bar, restaurace a lá carte, terasa, konferenční místnost, klimatizovaná restaurace.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, vodní sporty.

První dítě do 12 let na přistýlce (3., 4. lůžko) se 2 dospělými osobami v 1/2+2 pokoji balkon moře - ZDARMA !!!

DÍTĚ DO 3 LET - ZDARMA (spí s rodiči nebo v dětské postýlce, která je na vyžádání).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 3.8. DO 17.8.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 15% V TERMÍNECH 2.9.-9.9.2023 (SPO 56) !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Omorika hotel: Hotel Omorika se nachází na kraji města v mírném svahu nad pláží, asi 2 km od centra města. Hotel je 8 podlažní, disponuje 3 výtahy a 115 pokoji. Nabízíme zde pokoje pro 2-4 osoby, balkony jsou pouze na mořskou stranu. Pokoje jsou po renovaci - všechny mají klimatizaci, trezor, minibar, vysoušeč vlasů, bezplatné WI-FI připojení k internetu.

Pláže jsou oblázkové, vzdálené cca 100-200 m od objektu, pozor - přístup na pláž je přes místní komunikaci. Hosté mají k dispozici klimatizovanou restauraci, restauraci á la carte, aperitiv bar, taneční terasu, dva sály pro různé konference. Na terase hotelu je vybudovaný nový bazén, otevřený je cca od poloviny května do poloviny září). Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, malé fotbalové hřiště, plážový volejbal, vodní sporty a další. Před hotelem je stanice vláčku, který v letních měsících vozí hosty do centra Crikvenice.

Destinace: Známé turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než 100 let považováno za mimořádně vhodné lázeňské místo s výbornými klimatickými podmínkami, čistým vzduchem bez smogu a prašných částí. Uvádí se zde až 2500 hodin slunečního svitu v roce. Vzhledem k podnebí blahodárně působícímu na lidský organismus, více než tři kilometry dlouhým písečným plážím s mělčinou i okolí s překrásnou středomořskou vegetací je tato oblast vhodná pro všechny věkové skupiny. Historie města  Crikvenica je rovněž velmi bohatá. V roce 1412 postavil vévoda Frankopan klášter v blízkosti středověkého chrámu (dnes hotel Kaštel) pro Pavlínský církevní řád. Klášter se stal centrem kultury. Později vznikl v okolí přístav a vesnice – „Crikva“ ve slovanském jazyce. Takto tedy vznikl název města Crikvenica. Do Crikvenice a na ostrov Krk jezdí Češi již více než 80 let. Čeští lékaři zde ve dvacátých letech zřídili dnes nejstarší sanatorium thalasso terapie – léčbu. Městská pláž v Crikvenici je skvěle udržovaná, se sprchami, převlékárnami a je placená. Najdete tu i dostatek dalších pláží.