Dovolená pro zralé a duchem mladé (Mobilní dům)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dovolená pro zralé a duchem mladé (Mobilní dům)

Termín: 01.09 - 10.09. 2017 (7 nocí / 10 dní včetně dopravy, pobyt 02.09. - 09.09. 2017)

Cena zájezdu: 4.990 Kč/osoba

Zveme Vás na zájezd pro osoby starší 55 let s cestovní kanceláří CHERRY TOUR. Připravili jsme program plný zábavy, aktivního vyžití i kulturních zážitků s večerním výletem lodí v ceně!

Každý cestující obdrží 1l chorvatského vína na uvítanou a večerní výlet lodí!

KEMP BIJELA UVALA ****

Tento pololesnatý čtyřhvězdičkový kemp svou úrovní víc než odpovídá evropské kvalitě a kultuře a patří nejen v této lokalitě k nejlépe vybaveným kempům. Řadí se mezi nejluxusnější kempy Evropy. O tom svědčí i fakt, že je nositelem ocenění Camping van het jaar 1999 a 2001 (nejlepší v Evropě). Jsou zde sprchy s teplou vodou, umývárna nádobí, velmi kvalitní sociální zařízení se stálou hygienickou službou, pekárna, stánky se zeleninou, zmrzlinou, markety, restaurace, diskotéky, tenisové kurty, ping-pong, volejbalová hřiště, basketbal, trampolíny, minigolf, bazény se sladkou vodou, tobogán, půjčovna člunů, šlapadel, jízdních kol, vodní lyžování, vodní skútry, parafly, apod. V areálu kempu je i myčka aut. Zdravotní středisko včetně stomatologie je v místě. Je možno vzít s sebou i pejska.

AKTIVITY

tenis, volejbal, ping-pong, minigolf, půjčovna člunů, šlapadel, jízdních kol, vodní lyžování, skútry, parafly, cyklostezky, kolečkové brusle, fakultativní výlety, disco. Animátorský tým zajišťuje zábavu a sportovní vyžití v kempu, turnaje, 3x denně aerobic zdarma, aquaerobic apod.

PLÁŽE

Jak přírodní, tak upravené, místy skály, místy oblázky, pozvolné i strmé klesání břehů. Na plážích jsou sprchy i WC, občerstvení a kiosky, volejbalová hřiště. Koupání je vhodné i pro děti.Část pláže je vyhrazena nudistům. Na plážích kempu Bijela Uvala vlaje Blue fee - Modrá vlajka (ocenění čistoty pláží). Každoročně jsou tyto pláže zařazovány mezi nejčistější na Jadranu. Teplota vody již v červnu dosahuje 20° C. V letních měsících až 27° C.

UBYTOVACÍ KAPACITY

Mobilní domy CAPRI PLUS

tříložnicového typu pro max.8 osob, klimatizované, o rozměrech 7,6 x 3,8m. V jedné ložnici je manželská postel, ve druhé ložnici jsou dvě samostatná lůžka, ve třetí ložnici jsou dvě lůžka, jedno z nich je patrové, obě je možno sklopit a získat tak úložný prostor (kola, dětská postýlka, aj.) Patrová postel je vhodná pro osobu do 175 cm výšky a váhy 75 kg. Ve střední části domku je denní místnost (s možností 2 přistýlek) spolu s plnohodnotnou kuchyní (nádobí, mikrovlnka, varná konvice, velká lednice s mrazákem, plynový sporák). V tomto domě je koupelna společná s WC. Před domem je zastřešená dřevěná terasa s posezením a grilem na dřevěné uhlí. Ložní povlečení není v ceně, je nutno vzít s sebou nebo zapůjčit za poplatek, ale nutno nahlásit min.14 dnů předem v kanceláři. Vzdálenost od moře cca 300 - 350 m.