Dovolená pro zralé a duchem mladé (Mobilní dům)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dovolená pro zralé a duchem mladé (Mobilní dům)

Termín: 02.06 - 11.06. 2017 (7 nocí / 10 dní včetně dopravy, pobyt 03.06. - 10.06. 2017)

Cena zájezdu: 4.990 Kč/osoba

Zveme Vás na zájezd pro osoby starší 55 let s cestovní kanceláří CHERRY TOUR. Připravili jsme program plný zábavy, aktivního vyžití i kulturních zážitků s celodenním výletem lodí v ceně!

Každý cestující obdrží 1l chorvatského vína na uvítanou a celodenní výlet lodí!

KEMP PARK SOLINE ****

Pláže jsou členité. Pláž Soline, nacházející se 250m od mobilních domů, pod kempem, je vhodná pro rodiče s malými dětmi nebo neplavce pro svůj pozvolný vstup do moře. Celá zátoka Soline je dlouhá cca 50 m. Velmi známá pláž Dražice (oceněná za čistotu Modrou vlajkou) je oblázkovo-štěrko-písčitá a nachází se cca 7 minut chůze směrem do centra města, je zde umístěn tobogán. Okolní městské pláže jsou typického chorvatského typu (skaliska, kameny), jsou zde však i upravená plata pro pohodlné ležení. Okolí pláže je obklopeno borovicovým lesem, kde můžete najít vlahý stín. Na městských plážích jsou k dispozici sprchy (za poplatek), převlékací kabinky, kavárny, stánky s občerstvením a beach volejbalové hřiště.

AKTIVITY

Půjčovna jízdních kol, dětské hřiště, beachvolejbal,petangue,tenis, stolní tenis. V blízkosti se nachází městský bazén s tobogánem.

MOBILNÍ DOMY

Typ EUROHOUSE: pro max.6 osob,klimatizované dvouložnicové mobilní domy o rozměrech 8x3 metry. V jedné ložnici je manželská postel, v druhé ložnici, nacházející se na opačné straně domku, jsou tři samostatná lůžka, jedno z nich na patro. Patrová postel je vhodná pro osobu do 175 cm výšky a váhy 75 kg. Ve střední části domku je denní místnost (s možnosti 1 přistýlky) spolu s plnohodnotnou kuchyni (nádobí, mikrovlnka, varná konvice, velká lednice s mrazákem, plynový sporák). V tomto domě je koupelna společná s WC. Před domkem je dřevěná terasa krytá plátěným přístřeškem s posezením. Vzdálenost od moře je cca 250 m.

Typ EUROHOUSE PLUS: stejný jako Eurohouse, před domkem je celodřevěná zastřešená terasa s posezením. Vzdálenost od moře je cca 200 m.

Grilování je možno pouze na vlastních přivezených grilech plynových nebo elektrických, otevřený oheň je v kempu zakázán. Případně je možno využít grilování přímo v kempu na místech k tomu určených.

V ceně není zahrnuto ložní povlečení, je třeba vzít s sebou nebo možno zapůjčit na místě za poplatek 150 Kč/osoba/pobyt - nutno však nahlásit nejpozději 14 dní předem v kanceláři.

Kemp se nachází ve stínu borovicového lesa podél pláže Soline. Nově postavená pěší stezka, která se táhne kolem celého kempu, vede podél nejatraktivnějších biogradských pláží až do centra města. Město je vzdáleno cca 1,5 km. Kemp Soline je největší biogradský kemp s vlastní restaurací, marketem, kvalitním sanitárním zázemím i pro invalidy. : PLÁŽE