Drvenik-Gornja Vala - Hotel Ivando - depandance

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Drvenik-Gornja Vala - Hotel Ivando - depandance

Oběd - 240,- Kč/den
Dětská postýlka - 4 Eur/den - platba na recepci
Domácí mazlíčci nejsou v hotelu povoleny

6. osoba v apartmánu ZDARMA. : Hotel Ivando - depandance nabízí i ubytování v apartmánu pro 9 osob (cena na vyžádání).
Stravování: klimatizovaná restaurace nabízí možnost polopenze - snídaně bufetovým způsobem, večeře výběrem ze 3 menu (polévka, salátový bufet, hlavní jídlo, dezert a 2 dcl piva, vína nebo nealko nápoje). Možnost dokoupení obědů za příplatek 240 Kč na osobu a den.

Parkování v blízkosti hotelu. : Dětská postýlka je možná za poplatek 4,- €/den - splatný na místě. Děti do 2,99 let bez služeb zdarma.
Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Ubytování: hotel

Depandance hotelu Ivando byla postavena v roce 2014 a nacházejí se v ní hotelové pokoje i apartmány, vždy s polopenzí. Depandance je postavena přímo za hotelem Ivando, vzdálená do 100 metrů od moře.
Dvulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek: každý pokoj má koupelnu s WC, klimatizaci, malou chladničku, SAT TV, balkon orientovaný směrem na moře (boční výhled)
Studio pro 2-3 osoby: každé studio má koupelnu s WC, klimatizaci, vybavený kuchyňský kout s chladničkou, SAT TV, balkon orientovaný směrem na moře (boční výhled)
Apartmány: apartmány pro 2-6 osob mají vybavenou kuchyň (velká lednice, trouba), koupelnu s WC, 1 ložnici + lůžka v obývací místnosti, balkon orientovaný směrem na moře (boční výhled), klimatizace, SAT TV