penzion Rubikon

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

penzion Rubikon

DRVENIK je klidnější přímořské letovisko v nejkrásnější části Makarské riviéry, nad kterým se tyčí pohoří Rilič. Letovisko je rozděleno na dvě části – Gornja Vala a Donja Vala. Podél moře vede 9 km dlouhá promenáda umožňující příjemné procházky. Pláže z drobných oblázků tvoří dvě překrásné zátoky, které se zvolna svažují do moře. Pláže jsou zčásti kryté vzrostlými borovicemi a tamaryšky a tudíž vedle slunce poskytují i žádaný stín. Milovníci klidných míst naleznou v okolí intimnější prostředí mezi skalisky a v četných malých zátokách. Na návrší na sever od obce najdeme zříceniny opevněné protiturecké věže ze 17.století, poblíž stojí gotický (později přestavěn do barokního stylu) kostel sv. Jiří /Sveti Juraj/ s vestavěnými kamennými hrobkami z období středověku. Je důležitým přístavem, který spojuje pobřeží s Hvarem a Korčulou.

Stravování: polopenze

Servírovaná polopenze (snídaně, večeře - výběr ze dvou jídel), nápoje nejsou v ceně.

Doprava: autokarem

Zájezdovým busem.

Základní odjezdová trasa (bez příplatku)
- Chrudim, Pardubice, H. Králové, Holice, V. Mýto, Litomyšl, Polička, Svitavy, Letovice, Brno

Ubytování: pension

Dobře udržovaný rodinný penzion RUBIKON s přátelskou atmosférou. Penzion je vyhledáván jak rodinami s dětmi, tak všemi kdo potřebují odpočinek a relaxaci. V penzionu je malý bar a krytá terasa. Vzdálenost od oblázkové pláže cca 150 m, nudistická pláž cca 500 m. Všechny pokoje i studia mají lednici, TV a rychlovarnou konvici. Studia a pokoje ve třetím patře mají možnost klimatizace (6€/den). V penzionu jsou lůžkoviny, nejsou zde věci osobní a hygienické potřeby.

a) 2-4 lůžkové pokoje, sprcha + WC, balkón, lednice
b) studia pro 2-4 osoby - obytná ložnice s kuchyňským koutem (vařič, lednice, kuchyňské a jídelní nádobí), sprcha, WC, balkón (u většiny studií)
c) byt pro 4-6 osob - v přízemí penzionu , terasa, vybavená kuchyně, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, dvě dvoulůžkové ložnice, sprcha, WC, TV, klimatizace (cca 4€/den)