Umag - Hotel & Village Sol Garden Istra ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Hotel & Village Sol Garden Istra ****

Rozsáhlý, velice vkusný rodinný hotel s krásnou bazénovou částí. Zábavní park s velkým aquaparkem.

Poloha: klidná, v rekreačním komplexu Katoro, obklopený borovicemi. Umag s obchody a restauracemi cca 3 km.

Pláž: skalnatá, příkře se svažující pláž s koupacími plošinami cca 250 m. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: oblíbený a známý hotelový komplex se skládá z hotelu (293 pokojů) a ubytovacího komplexu Village Sol Garden Istra (198 pokojů). Disponuje 3 restauracemi, a-la-carte restaurací, 8 výtahy, aperitiv barem, lobby s posezením, TV místností, kioskem a úschovnou kol. Bazénový komplex (cca 1100 m2) s vodopády, istrijským potokem a dalšími vodními atrakcemi. Bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness, stolní tenis. Večerní animační program - živá hudba, tematické večery, show cooking (vše v termínu 15.6.-15.9.). Za poplatek: sportovní komplex Sport art - fotbalové hřiště, házená, badminton, jezdecké centrum, 26 tenisových kurtů, 4 kryté kurty, vodní sporty, plážový volejbal. V hotelu je k dispozici za poplatek: půjčovna kol. V okolí hotelu mnoho cyklistických tras (nejen podél pobřeží, ale i do vnitrozemí).

Internet : WiFi ve veřejných prostorech a na pokojích zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (cca 25 x 6 m, 15.6.-15.9. uzavřen). Za poplatek: wellness centrum na 2 patrech (cca 1000 m2): turecká a finská sauna, biosauna, solná sauna, vířivka, masáže, relaxační místnost s nabídkou čaje a ovoce.

Pro děti : miniklub (5-12 let) v červenci/srpnu. Dětský animační program (květen - polovina září), dětská herna. Dětské all iclusive light (povinnost nošení náramku, 15.6.-15.9.): děti 5-11,99 let obdrží navíc k polopenzi: polední snack (13.00-15.00 h.) a zmrzlinu/dezert (16.00-17.00 h.). Dětský zábavní park s velkým aquaparkem (vodní hřiště, 3 velké skluzavky a 2 malé skluzavky v dětském bazénu, otevřen 15.6.-15.9.), atrakce pro různé věkové kategorie (Club4, Club8, Club13, Club17).

parkování: parkoviště zdarma;
d
omácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci.

Stravování: polopenze

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při objednání polopenze navíc večeře formou bufetových stolů.

Ubytování: hotel ****

Hotel: pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, klimatizací, sat. TV, telefonem, trezorem, minibarem a balkonem. Dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): cca 34 m2, fén, strana do parku. Dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B/A3B): cca 34 m2, fén, strana k bazénu. Dvoulůžkové pokoje Premium (A1C/A2C/A3C): cca 32 m2, komfortnější, fén, strana k moři. Rodinné pokoje (A4B): cca 68 m2, 2 dvoulůžkové pokoje se spojovacími dveřmi, strana do parku. Village Sol Garden Istra: všechny pokoje vybaveny sprchou, WC, trezorem, telefonem, sat. TV, minibarem a balkonem. Dvoulůžkové pokoje (B1A/B2A/B3A): cca 24 m2, strana do parku. Dvoulůžkové pokoje (B1B/B2B/B3B): cca 26 m2, strana k bazénu. Rodinné pokoje (B4C): 2 dvoulůžkové pokoje se spojovacími dveřmi, strana k bazénu. Rodinné pokoje (B2D): pro 2 osoby s možností 2 přistýlek, 1 ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, s klimatizací, strana k bazénu. Rodinné pokoje (B2E): pro 2 osoby s možností 2 přistýlek, 1 ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, s klimatizací, strana do parku. Rodinné pokoje (B4F): 2 dvoulůžkové pokoje se spojovacími dveřmi, strana do parku. Pokoje A4B, B4C, B2E, B2D a B4F jsou pro min. 3 dospělé osoby a hotel v nich neakceptuje infanta do 2 let.