Trogir - Resnik **+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Trogir - Resnik **+

Prázdninový areál přímo na krásné dlouhé oblázkové pláže. Centrum letoviska na dosah.

Poloha: obklopen zelení, centrum letoviska Kaštel Štafilić cca 1 km, mezi městy Trogir a Split, které jsou pod ochranou UNESCO. Historické centrum Trogiru cca 5 km.

Pláž: přímo u dlouhé oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: rekreační areál nabízí ubytování ve 160 pokojích v hotelové budově a v přilehlých bungalovech. V centrální budově u pláže je hostům k dispozici lobby, klimatizovaná restaurace, restaurace a-la-carte, bar, TV místnost.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobic, badminton, stolní tenis, volejbal. Za poplatek: tenis (5 antukových kurtů).

Pro děti : miniklub (4-12 let) v termínu 15.6.–29.8.

parkování: zdarma;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 10. 6.–8. 9. sobota/7 nocí.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Pivo, stolní víno, voda, nealkoholické nápoje, bar 10.00-22.00 h. Zmrzlina pro děti 16.00-17.00 h., kromě soboty.

Ubytování: hotel **+

všechny pokoje jsou vybavené: sprchou, WC, telefonem, sat. TV, balkonem. Jednolůžkové pokoje (A1A): cca 14 m2. Dvoulůžkové pokoje (B1A/B2A): cca 19 m2. Pokoje v bungalovech jsou vybaveny: sprchou, WC, kuchyňským koutem s chladničkou a terasou. Dvoupokojové bungalovy (A2B/A3B/A4B): cca 28 m2. Dvoupokojové bungalovy (A2C/A3C/A4C): s klimatizací.