Kostanič

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kostanič

Drvenik - malebné přímořské letovisko se nachází přibližně 30 km jihovýchodně od města Makarská a 20 km severozápadně od Gradace. V horách se nachází zříceniny původní obce. Dnes tyto neobydlené stavby slouží vinařům jako sklepy. Drvenik se dělí na dvě části – klidnější Gornja Vala a větší zátoka Donja Vala, která je především známá přístavem, který spojuje letovisko s ostrovem Hvar, Korčula a také s poloostrovem Pelješac. Zátoky jsou od sebe vzdálené několik minut pěší chůzí podél pobřeží. Oblast je známá vysokou sluneční aktivitou a velkým počtem slunečných dnů.

Apartmánový dům Kostanič se nachází v bezprostřední blízkosti moře, v klidnější části jménem Gornja Vala. Dům v typicky dalmatském stylu nabízí ze svých jednotek nádherný výhled na moře. Díky své jedinečné poloze téměř na moři se stal dům velmi oblíbenou kapacitou. Ideální místo pro strávení klidné rodinné dovolené.

Pláž cca 20 m, oblázková s pozvolným vstupem do moře. Na pláži se nachází menší vodní park, kde je možné pronajmout šlapadla, lodičku, skútr aj.

Služby a zařízení: bezplatné parkování v blízkém okolí, klimatizace za příplatek ve 3. patře, Wi-fi, sportovní a kulturní vyžití dle místní nabídky. Pro sobotní střídání je k dispozici sociální zařízení a posezení na terase domu.

Stravování: vlastní

vlastní stravování, možnost dokoupení polopenze v hotelu Palace vzdáleném cca 400 m. Snídaně jsou formou bufetu, nápoj v ceně (v nabídce je mléko, káva, kakao, čaj, džus aj.). Večeře jsou výběrem ze 3 menu. K ní se podává polévka, hlavní jídlo, salát i dezert, nápoje jsou za příplatek.

Doprava: vlastní

vlastní, za příplatek autokarem (Nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Brno, Mikulov, Znojmo)

Ubytování: apartmán

BILO 2+1 – samostatná ložnice se dvěma nebo třemi lůžky, kuch. kout, vlastní soc. příslušenství, 1. nebo 2. patro, balkon s přímým výhledem na moře.
TRILO 4+1 – dvě samostatné dvoulůžkové ložnice, obývací pokoj s možností přistýlky (vhodné pro jednu dospělou osobu nebo dvě malé děti) a kuch. koutem, vlastní soc.příslušenství, 3. patro, balkon s výhledem na moře (možnost klimatizace za příplatek 5 EUR/den).
Cena je uvedena za osobu v apartmánu dle popisu.