Makarska - Hotel Meteor - pobyt s polopenzí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Makarska - Hotel Meteor - pobyt s polopenzí

Poloha: Přímo u pláže

Vybavení: recepce, směnárna, kadeřnictví, internet, restaurace, bar, masáže, kosmetika, čistírna, sauna, terasa, TV místnost, noční klub, parkoviště.

Sport a zábava: tenis, půjčovna kol, fitness, dětské hřiště, bazén, půjčovna loděk, šlapadla, vodní sporty, rybaření, potápění, šnorchlování.

možnost dokoupení obědů za 495 Kč/osobu/den
dětská postýlka pro děti 0-2,99 na vyžádání - zdarma

Pláž: oblázková : Hotel Meteor se nachází v letovisku Makarska, v bezprostřední blízkosti pobřežní promenády a překrásné oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře, cca 400 metrů od centra letoviska.
Vybavení hotelu: 277 pokojů, recepce, restaurace, bar, směnárna, sejf, TV místnost, konferenční sál, parkoviště, kadeřnictví, kosmetický salón, masáže, sauna, whirlpool, wellness, fitness, internetová kavárna, služba praní prádla, vnitřní a venkovní bazén.
Pokoje : Dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky jsou vybaveny SatTV, klimatizací, minibarem, sejfem, koupelnou, vysoušečem vlasů a přímou telefonní linkou. Pokoje mají balkon s bočním výhledem na moře.
Dětská postýlka do věku 2,99 let dítěte je zdarma po celou sezonu.
Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu nebo pouze snídaně. Podle typu ubytování. Možnost dokoupení obědů za 495 Kč osobu a den
Sport a zábava: V hlavní sezóně hotel pořádá večery s živou hudbou a animační programy pro děti i dospělé. Dále je hostům k dispozici sauna, whirlpool, fitness, vnitřní a venkovní bazén, tenisové kurty, dětské hřiště, půjčovna kol, noční klub, diskotéka, široká nabídka vodních a plážových sportů.( za poplatek)
Wellness centrum hotelu Meteor*** nabízí vnitřní bazén velikosti 25x12,5 m, klimatizovanou posilovnu s pohledem na moře, sauny, jacuzzi, solárium. Hostům jsou k dispozici i služby masáže, péče o obličej a tělo a náš venkovní bazén. Hotel často připravuje různorodé í balíčky, které zahrnují služby wellness centra za výhodné ceny
Domácí mazlíčci nejsou povoleni

parkování u hotelu zdarma : WIFI na pokoji zdarma
Sleva za včasný nákup 15% při rezervaci do 31.1.2017
Sleva za včasný nákup 10% při rezervaci do 31.3.2017
Děti do věku 11,99 let na přistýlce se 2 dospělými osobami jsou zdarma v době platnosti slev za včasný nákup.
Akce 7=6 se vztahuje na termíny pobytu do 22.4., 6.5.-27.5. a dále pobyty s nástupem 17.6., 8.7., 9.9. a od 30.9.2017
Akce 7=6 jsou již zahrnuty v ceně a nemohou se kombinovat se slevou za včasný nákup.