Malinska - Blue Waves Resort ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malinska - Blue Waves Resort ****

Hotelový komplex Blue waves resort se nachází v bezprostřední blízkosti moře, s centrem Malinské je spojeno cca 2 km dlouhou pobřežní promenádou. Designový hotel s 97 pokoji je zcela klimatizovaný a tvoří jej tři oddělené pavilony, z nichž ani jeden nemá více než 3 poschodí. Pokoje jsou dvoulůžkové až šestilůžkové. Všechny pokoje mají LCD SAT/TV, telefon, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI.

Pokoje Standard mají velikost cca 18-20m2, nemají možnost přistýlky, obsazenost pokoje je maximálně 2 dospělé osoby. V případě obsazení tohoto pokoje jednou dospělou osobou a dítětem, platí dospělá osoba cenu za “single use” a dítě má slevu (viz ceníková tabulka)

Pokoje Superior mají cca 24 m2, manželskou postel a gauč (200x140 cm), balkon nebo terasu (předzahrádku) s pohledem na moře. Obsazenost pokoje je maximálně 2 dospělé osoby.

Pokoje Family Junior Suite mají cca 30m2, ložnici s manželskou postelí a denní místnost s rozkládacím gaučem (200x140 cm), na kterém mohou spát dvě děti do 12 let nebo jedno dítě 12-18 let nebo jedna dospělá osoba, Pokoj musí být obsazen minimálně 2 plně platícími osobami. Tyto pokoje jsou orientované na mořskou stranu (některé s přímým pohledem na moře – viz ceníková tabulka), bez balkonu.

Pokoje Family Superior Suite mají cca 50 m2, dvě ložnice s manželskou postelí nebo jednu ložnici s manželskou postelí a jednu s oddělenými lůžky, denní místnost s rozkládacím gaučem (200x140 cm), balkon nebo předzahrádku s pohledem na moře. Pokoj musí být obsazen minimálně 4 plně platícími osobami a maximální obsazenost je 4 dospělé osoby a 2 děti do 12 let nebo 5 dospělých osob.

Komplex nabízí veliký venkovní bazén s plochou na slunění a další bazén pro děti s dětským koutkem pro hraní. Bazény mají sladkou vodu. Hlavní restaurace se nachází přímo na pláži a je dvoupatrová, s venkovní terasou s pohledem na moře. Komplex má několik barů: na pláži Beach bar, u hlavního venkovního bazénu Pool bar a vedle recepce je Lobby bar s malou terasou. Hotel má Wellness centrum (finská a bio sauna, parní koupel, možnost masáží) - za poplatek a relax zónu, která je bezplatná (vnitřní bazén, jacuzzi, fitness). Komplex má své ohraničené parkoviště (parkování zdarma) a také podzemní garáže pro 25 aut (za poplatek). WI-FI na pokojích i v ostatních prostorách hotelu je zdarma. Pro děti je zde dětské hřiště. Komplex zajišťuje animaci pro děti a dospělé v období 15.6.-15.9. Pro děti – tematické hry a výtvarné dílny (každý den kromě soboty), mini disco (3x týdně);  pro dospělé – aqua aerobic, večery s živou hudbou (2x týdně). Domácí zvířata zde nejsou povolena. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 30 m.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén vnitřní sladká voda, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa, dětský klub, jacuzzi společná, dětské hřiště, sauna, bar u bazénu, masážní salón, parkování, bar na pláži, garáž.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio.

Cena při obsazení 1/2 pokoje pouze jednu osobou (single use), při obsazení 1/2 pokoje Standard jednou dosp. os. a dítětem do 18 let, platí dosp. osoba cenu single use a dítě má slevu dle věku.

Pokoj Family Junior Suite: ložnice s manželskou postelí, rozkládací gauč v denní místnosti pro 2 děti do 12 let nebo jednu osobu nad 12 let, v pokoji musí být minimálně 2 plně platící osoby.

Pokoj Family Superior Suite: 2 dvoulůžkové ložnice, rozkládací gauč v denní místnosti pro 2 děti do 12 let nebo jednu osobu nad 12 let, v pokoji musí být minimálně 4 plně platící osoby.

Dětská postýlka na předchozí vyžádání - ZDARMA !

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU OD 1.4. DO 30.4.2019 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10% pro pobyty v měsíci červenec, srpen!!! (SPECIAL OFFER 2)

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU OD 1.4. DO 30.4.2019 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% pro pobyty v měsících květen, červen, září!!! (SPECIAL OFFER 1)

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.