Medulin - Belvedere Park Plaza hotel - pokoje Superior ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Medulin - Belvedere Park Plaza hotel - pokoje Superior ****

Zemědělské a rybářské městečko 10 km jižně od Puly má 2 tisíce obyvatel. Medulin je významným střediskem cestovního ruchu. Leží v nejjižnější části Istrie při rozlehlém, velmi členitém a celkem mělkém Medulinském zálivu, dno zálivu je písečné. V okolním moři, zejména mezi Medulinem a Pomerem se loví langusty. Pro velmi dobré přírodní podmínky navštěvují Medulin s oblibou rodiny s dětmi. Ve farním kostele sv. Anežky je cenný procesní postříbřený kříž z 15. stol. Na poloostrově Vižula jsou pozůstatky římské venkovské usedlosti a antických náhrobků. Pláže jsou zde zčásti kamenité, zčásti oblázkové, moře je průzračné. Na poloostrově Kašteja jsou pláže z drobnějších oblázků a hrubého písku, borový háj vede až k plážím. Medulin má velkou nabídku sportovních aktivit např. vodní lyžování se školou, potápění se školou, windsurfing se školou, 6 travnatých fotbalových hřišť, atletické dráhy, dále je tu cyklistická stezka. V místě je proslulý klub Aquarius s diskotékou a živou hudbou.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: klimatizován celý hotel.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, posilovna, hřiště fotbalové, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, střelnice, dráha pro lehkou atletiku, paintball.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO ZDARMA.

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko - ZDARMA !!!

Dětská postýlka (na předchozí vyžádání) - ZDARMA

Domácí zvířata nejsou povolena !

U pokoje Standard není možná přistýlka, mají 15-17 m2, přistýlky jsou možné pouze v pokoji Superior nebo rodinném.

Zákaz kouření v pokojích.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.3.2022 SLEVA 10% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Belvedere Park Plaza hotel - pokoje Superior

Hotel Park Plaza Belvedere se nachází v turistickém středisku Medulin, přímo u pobřeží, asi 10 km od centra města Pula.

Hotel je zcela klimatizovaný a jeho interiér je designově velmi moderní. Hotel je také vybaven bezbariérovým přístupem. Hotel nabízí moderně zařízené jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje typu Standard, Superior a rodinné pokoje (2+2). Pokoje mají LCD-SAT/TV, trezor, minibar, kávovar, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI. Některé pokoje na mořskou stranu a do parku mají balkony. Do pokoje Standard není možno umístit přistýlku nebo dětskou postýlku. Přistýlka je možná pouze v pokoji Superior. V pokojích je zákaz kouření.

Hostům je k dispozici recepce, lobby bar s možností WI-FI, aperitiv bar, restaurace, kafé bar s terasou u bazénu, prodejna suvenýrů, sauna, wellness centrum, posilovna, směnárna, market, ambulance. Hotel má vnitřní bazén s mořskou vodou, venkovní bazén a dětský bazén. V sezoně hotel zajišťuje animaci pro děti a dospělé. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, 6 fotbalových hřišť, hřiště pro míčové hry, dráha pro lehkou atletiku, stolní tenis, minigolf, střelnice, paintball, plážový volejbal, vodní sporty. Možnost zapůjčení jízdních kol a automobilu. Diskotéka a letní terasa s hudbou je vzdálená cca 800 m od hotelu. Pro děti jsou zde houpačky a prolézačky. Autobusová zastávka je vzdálena cca 1 km.

Pláže oblázkové, kamenité s pozvolným vstupem do moře a betonová plata na slunění jsou přímo před hotelem vzdálené 100 m. Písečná pláž je vzdálena cca 500 metrů od hotelu.