Mlini - Astarea 2 hotel (depandance) ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mlini - Astarea 2 hotel (depandance) ***

Hotel Astarea je obklopen středomořskou vegetací a nachází se přímo u moře v městečku Mlini. Centrum městečka je vzdáleno cca 8 minut pěší chůze po přímořské promenádě lemované udržovanou zelení (cca 200 m). Dubrovník je vzdálen cca 12 km, a je zde možnost dopravního spojení místním autobusem nebo lodí, která odjíždí z mola pod hotelem a přiveze vás přímo do historického centra Dubrovníku. Letiště Dubrovník je vzdáleno 10 km. Hotel je umístěn v mírném svahu a skládá z hlavní budovy Astarea 1 a depandance Astarea 2 - ceny naleznete v další nabídce zájezdů. Hotel je plně klimatizován.
Pokoje v hlavní budově i v depandanci jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky typu Standard a Superior. Všechny pokoje mají
SAT/TV, telefon, WI-FI, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, balkon na mořskou stranu (není přímý pohled na moře pouze boční).
Hostům je k dispozici: recepce, výtah, směnárna, restaurace, aperitiv bar, piáno bar s terasou, televizní místnost, prodejna suvenýrů kadeřnictví, kulečník, stolní tenis, fitness centrum, sauna, vnitřní bazén s vyhřívanou mořskou vodou, venkovní bazén, taverna u pláže, parkoviště.
Pláž je oblázková, pozvolně se svažující do moře, vzdálena cca 50 metrů od hotelu. V moři jsou kamínky a písek. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.
Tato destinace je pouze na vlastní dopravu.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, bazén vnitřní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, sauna, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, výtah, parkování, taverna, bar na pláži, piano bar.

Sport a zábava: stolní tenis, kulečník, fitness studio.

Dítě do 6 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Možnost příplatku plné penze.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.