Mlini - Mlini hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mlini - Mlini hotel ****

Hotel Mlini, který je obklopen středomořskou vegetací, se nachází přímo u moře v městečku Mlini. Centrum městečka je vzdáleno cca 8 minut pěší chůze po přímořské promenádě lemované udržovanou zelení (cca 200 m). Dubrovník je vzdálen cca 10 km, a je zde možnost dopravního spojení místním autobusem nebo lodí, která odjíždí z mola pod hotelem Astarea a přiveze vás přímo do historického centra Dubrovníku. Letiště Dubrovník je vzdáleno 7 km.
Hotel je plně klimatizován, má recepci, výtah, WI-FI na recepci, restauraci, letní terasu.
Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky. Všechny mají SAT/TV, telefon, koupelnu s vysoušečem vlasů, minibar, trezor, klimatizaci, WI-FI, balkon na mořskou stranu.
Hotel je umístěn v sousedství hotelu Astarea a hosté využívaní veškerých služeb tohoto hotelu. V hotelu Astarea je hostům k dispozici: směnárna aperitiv bar, piáno bar s terasou, televizní místnost, prodejna suvenýrů kadeřnictví, kulečník, stolní tenis, fitness centrum, sauna, vnitřní bazén s vyhřívanou mořskou vodou, venkovní bazén, taverna u pláže, parkoviště
Pláž je oblázková, pozvolně se svažující do moře, vzdálena cca 50 m. od hotelu. V moři jsou kamínky a písek. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.
Tato destinace je pouze na vlastní dopravu.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, terasa, výtah, recepce centrální.

Polopenze za příplatek.

Plná penze za příplatek.