Murter - Jezera Village (Mobilní dům)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Murter - Jezera Village (Mobilní dům)

Pláž: Pláž je situována v klidné zátoce, v obklopení kempového pobřeží s výhledem na městečko Tisno. Jemná pláž s drceným vápencem a pozvolným vstupem do moře bude vhodná i pro vaše nejmenší děti. Na pláži jsou sprchy i kvalitní restaurace s velkou terasou. Poblíž kempu najdete také přírodní pláže s překrásným výhledem na volné moře a souostroví Kornati.

Sport a zábava: tenisové kurty s osvětlením, stolní tenis, mini golf, basketbal. V blízkém městečku Tisno se můžete naučit potápět v potápěčském centru.V hlavní sezóně jsou pořádány animační programy pro děti, aquaerobic a jiná cvičení, sportovní turnaje a taneční večery. Okolí kempu je ideální k romantickým procházkám v nedotknuté přírodě.

KEMP JEZERA VILLAGE *** : se nachází v jihovýchodní části ostrova Murter a je vzdálen cca 3 km od městečka Tisno u zátoky Lovišća. Kemp s kvalitním zázemím se rozkládá v mírně svažitém terénu a je částečně zastíněn borovicemi táhnoucími se podél pobřeží. Kemp disponuje sociálním zařízením, supermarketem, restaurací, kavárnou, směnárnou, Tv místností, kadeřnictvím apod. Součástí kempu je i sportovní centrum s tenisovými kurty, stolním tenisem, hřištěm pro basketbal, minigolfem apod. S městem je spojen pěší stezkou podél moře, cca 10-15 minut chůze. V kempu je zakázáno používat otevřený oheň, grilovat lze pouze na vlastním plynovém nebo elektrickém vařiči.

Ubytování: mobilhome

Mobilní domy : Typ SUNSEEKER/PLUS: pro max.6 osob,klimatizované
8 x 3 m, 24 m2, pro max.6 osob
klimatizace
dvouložnicové mobilní domy
v jedné ložnici je manželská postel, ve druhé ložnici, nacházející se na opačné straně domku, jsou tři samostatná lůžka, jedno z nich na patro. Patrová postel je vhodná pro osobu do 175 cm výšky a váhy 75 kg. V dětském pokoji je možnost přidání zábrany u spodní postele a vytvoření dětské postýlky
denní místnost (s možnosti 1 přistýlky)
kuchyně (nádobí, mikrovlnka, varná konvice, velká lednice s mrazákem, plynový sporák).
koupelna společná s WC
před domkem je krytá celodřevěná terasa s posezením
vzdálenost domů od moře je do 100m
Rozměry lůžek: manželské lůžko 140 x 190, dvě samostatné postele vedle sebe + 1 patrová 70 x 195