Nemira - Ivan vila ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Nemira - Ivan vila ***

Poloha: do 150 m od moře

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY.

Strava je možná za příplatek - podává se v restauraci vzdálené 400 m, snídaně formou bufetu, večeře servírovaná - polévka, hlavní chod, salát + dezert. Cena platí i pro děti.

Domácí zvířata nejsou povolena.


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=5 v termínech 17.6.-24.6., a 2.9.-9.9. ! Slevy se nesčítají.

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech 3.6.-17.6., 24.6.-8.7. a 19.8.-2.9. ! Slevy se nesčítají.

AKCE SLEVA -10% Z CENY UBYTOVÁNÍ V TERMÍNU 12.8.-19.8.2023 !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Ivan vila: Vila Ivan se nachází v Nemiře, vzdálené 2 km od centra Omiše, ve svahu, 120 m od pláže. V této vile nabízíme apartmány 2+1 typu studio (vše v jedné místnosti) s balkonem, manželským lůžkem a přistýlkou v kuchyni, soc. zařízením (Sprch., WC) a také apartmány 1/2+2 (jedna ložnice se 2 lůžky a rozkládací gauč v denní místnosti s kuchyňským koutem) s balkonem, soc. zařízením (Sprch., WC). Ve všech apartmánech je SAT/TV a WI-FI připojení k internetu. Možnost dokoupení polopenze, dochází se do restaurace vzdálené 400 m od objektu.

Destinace: Osada Nemira se nachází 3 km jižně od Omiše, hluboko pod magistrálou, tedy daleko od rušné silnice. Nemira je přímo předurčena pro klidnou rodinnou dovolenou. Jsou tu dvě krásné oblázkové pláže, kde se můžete koupat v křišťálové vodě a před sluncem se ukrýt ve stínu borovic, které pláže lemují. Najdete tu dva obchody, restauraci, pizzerii a několik kaváren. Též je tu turistická kancelář, která Vám případně zprostředkuje výlety a další aktivity. Pokud zatoužíte po rušné zábavě či nočním životě, doporučujeme navštívit Split či Makarskou.