Novi Vinodolski - Lišanj hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Novi Vinodolski - Lišanj hotel ****

Hotel Lišajn je umístěn přímo na mořském břehu v blízkosti pláže v městečku Novi Vinodolski. Do centra městečka, které je vzdáleno cca 200 m vede pěší zóna lemována obchůdky, restauracemi, kavárnami.

Tento luxusní hotel je zcela klimatizovaný a nabízí moderně a komfortně zařízené jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Pokoje mají SAT/TV, trezor, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI, klimatizaci, balkon do parku nebo na mořskou stranu.

Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, aperitiv bar, venkovní terasu, venkovní bazény pro dospělé a děti, dětské brouzdaliště, lehátka a slunečníky u bazénu (omezené množství), bar u bazénu, bar na pláži, fitness, wellness centrum, saunu, dětské hřiště, dětskou hernu, parkoviště. Ke sportovnímu vyžití slouží stolní tenis, malé hřiště pro míčové hry, tenisové kurty, potápěčské centrum, nabídka místních vodních sportů. V hlavní sezoně hotel zajišťuje bohaté celodenní sportovní a zábavné animace pro dospělé a děti.

Pláže jsou přírodní skalnaté, betonové, oblázkové vzdálené cca 50 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, sauna, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, konferenční místnost, kosmetický salón, masážní salón.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, potápění, hřiště pro míčové hry, kuželky, posilovna.

DÍTĚ DO 6 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2020 SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 1.2. DO 30.4.2020 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.