Novigrad - Aminess Laguna Hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Novigrad - Aminess Laguna Hotel ***

Při rezervaci polopenze k večeři nápoje zdarma. Pláž pouze cca 50 m od hotelu.

Poloha: obklopen piniovým hájem. Centrum města Novigrad cca 800 m. Restaurace, bary a obchody cca 50 m.

Pláž: oblázkovo-skalnatá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 50 m. Plážový bar. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 3,50 €/kus/den).

Vybavení: rodinný hotel s 220 pokoji, lobby s recepcí, trezorem na recepci, barem, restaurací, kavárnou, 2 výtahy. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. U hotelu Maestral vodní svět Punto Mare s bazénem s mořskou vodou, dětským bazénem s mořskou vodou.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: sportovní a večerní animační program (15.5.-15.9.). Hosté mohou využívat sportovního vybavení v hotelu Maestral.

Wellness tip : za poplatek: wellness v hotelu Maestral.

Pro děti : samostatný dětský bazén, dětský animační program a miniklub (4-12 let) v období 15.5.-15.9., dětské židličky. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci, 10.6.-8.9. denně/5 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: polopenze

snídaně nebo polopenze. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. 1x týdně večer se specialitami. Při rezervaci polopenze jsou nápoje k večeři zdarma (pivo, víno, voda, nealkoholické nápoje).

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B): s telefonem, fénem, sat. TV, klimatizací, sprchou, WC, balkonem, na straně k moři. Jednolůžkové pokoje (A1B): na straně do krajiny, bez balkonu, jinak stejné vybavení jako A2B. Jednolůžkové pokoje (A1D): se stejným vybavením jako A2B. Dvoulůžkové pokoje (A2C/A3C): bez balkonu, bez určení polohy pokoje, jinak stejné vybavení jako A2B. Dvoulůžkové pokoje (A2A/A3A): s balkonem, na straně do krajiny, jinak stejné vybavení jako A2B. Joker pokoje (A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi, strana do krajiny, bez balkonu.